ATS-Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


ATS-Byg ApS

Leder du efter kompetente fagmænd til at udføre dit tømrerarbejde, så er du kommet til den rigtige profil. Med mere end 35 år i branchen er jeg, Carsten Møller, mere end rutineret i alle typer af opgaver inden for faget, og jeg er sikker på, jeg også kan finde en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.  


Cembrit Mester

Har du brug for en dygtig fagmand til at rådgive dig omkring Cembrits mange produkter, så tilbyder vi også en Cembrit Mester. En håndværker, der er Cembrit Mester, er særligt uddannet inden for Cembrits produkter og er altid opdateret med den nyeste viden i branchen. Det garanterer vores kunder et holdbart resultat.

 

Hos ATS-Byg ApS kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Taglægning
  • Isolering
  • Facaderenovering
  • Montering af døre, vinduer og køkkener
  • Gulvlægning

 

For os findes der ingen opgaver, der er for store, for små eller for vanskelige. Vi løser alle opgaver og går altid til arbejdet med et smil. Vi tror på, at der kommer de bedste resultater, når vi som fagmænd samarbejder med vores kunder. Derfor bruger vi altid meget tid i den indledende fase på at forventningsafstemme og vende de muligheder, der findes for at løse opgaven. Vores arbejdet bliver udført til fornuftige priser, og hos os får du altid en fast pris!

 

ATS-Byg ApS er din garanti for høj kvalitet

Når du hyrer os til at udføre arbejdet, kan du være sikker på, at kvaliteten er i fokus. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for. Det garanterer, at vores kunder altid får det bedste resultat, som er uden fejl og mangler - vi laver nemlig arbejdet korrekt første gang!

 

Vi er medlem af Dansk Håndværk

For at give en ekstra garanti og tryghed for vores kunder, har vi valgt at melde os ind i Dansk Håndværk. Et medlemskab hos Dansk Håndværk sikrer vores kunder mod fejl og mangler gennem Hånværker Garanti, som udbedrer skader og mangler for op til 150.000 kr. Vi har aldrig haft brug for vores garantiordning, da vi udfører arbejdet korrekt fra starten, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra sikkerhed og garanti, der gør dem trygge i processen.

 

Skal vi hjælpe med dine byggeopgaver?

Har du lyst til at få kompetente fagmænd hjem til dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Randers. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din opgaver, giver vi selvfølgelig også gerne vores kunder dette. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi ser frem til at høre mere om dit byggeprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme