Ascanius Byg IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ascanius Byg IVS

 

Står du overfor en renovation af dit hus og mangler kompetente fagfolk til at varetage opgaven - så skal du kontakte Ascanius Byg IVS. Vi er dit professionelle tømrerfirma i Hjørring, og vi kan hjælpe kunder til holdbare kvalitetsløsninger hver gang.

 

Mit navn er Anders Ascanius, og jeg oprettede i 2018 mit firma for at hjælpe kunder nemt og sikkert igennem deres byggeproces. Visionen for firmaet er, at alle skal have mulighed for at bestille en dygtig fagmand, der altid leverer et veludført stykke arbejde. Det sikrer vi ved altid at holde os opdateret på, hvad der sker i branchen inden for blandt andet nye materialer og løsninger.

 

Hos Ascanius tilbyder vi:

  • Montering af døre, vinduer og køkkener
  • Gulvlægning samt reparation af trægulve
  • Taglægning med bl.a. betontegl, lertegl, naturskifer og bølgeeternit
  • Tagkviste og tagrender
  • Isolering med batts
  • Tilbygninger, udestuer, ombygninger og nybyg

 

Dansk Byggeri er din garanti

For at skabe ekstra tryghed i forhold til vores firma har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, som dækker vores kunder gennem Byg Garanti. Vi leverer altid et veludført resultat, men vi ved også, at mange kunder desværre også har dårlige erfaringer med byggesjusk. Med vores medlemskab og vores garanti for fagligt stærkt håndværk, er du dækket godt ind under dit byggeprojekt.

 

Lad os høre mere om dit byggeprojekt

Du finder Ascanius Byg IVS i Hjørring, hvorfra vi kører ud til kunder i næsten hele landet. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, så kontakt os og lad os høre mere om dine boligdrømme.

 

Vi glæder os allerede!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme