Arthur & Stougaard Malerfirma ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Arthur & Stougaard Malerfirma ApS

Trænger overfladerne i din bolig til nyt liv, så få en professionel maler til at give de bedste resultater i din bolig. Med mere end 15 års erfaring med os har vi opbygget mange kompetencer inden for faget, og vi kan derfor imødekomme vores kunders ønsker og behov. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for råd og vejledning, så du kan få indfriet de forventninger, du måtte have. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Arthur & Stougaard Malerfirma ApS og lad os varetage din opgave. 

 

Medlem af Danske Malermestre 

For at vise vores kunder, at vi er seriøse omkring vores arbejde, har vi valgt at melde os ind i Danske Malermestre. Gennem vores medlemskab af Danske Malermestre er du som kunde sikker på at få en faglært maler, der udfører sit arbejde i høj kvalitet. Derudover er du som kunde også dækket af Danske Malermestres garantiordning, der dækker ved mangelfuldt arbejde. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt, så dette ikke bliver nødvendigt, men mener, det er vigtigt, at vores kunder har denne ekstra sikkerhed i vores samarbejde. 

 

Hos Arthur & Stougaard Malerfirma ApS kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme 
  • Maling af facader
  • Maling af fraflytningslejligheder
  • Opsætning af gipslofter 
  • Spartling 

 

Vores lange erfaring har givet os de nødvendige kompetencer til at varetage både større og mindre opgaver og altid i den samme høje kvalitet. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du kan derfor altid stole trygt på, at vi leverer de ønsker og krav, du har til projektet. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi også meget gerne til rådighed for dette. 

 

Arthur & Stougaard Malerfirma ApS - Din lokale maler i Tilst 

Hvis du heller ikke vil vente med at gøre din bolig flot og indbydende igen, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os i Tilst, og herfra hjælper vi kunder i bl.a. Aarhus, Randers og Viborg - og også gerne dig.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme