Arkmani

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Arkmani

Hos Arkmani er visionen at skabe funktionelle hjem med et flot visuelt design - en bolig, der er til glæde og gavn. I mere end 10 år har jeg, Marianne Nielsen, designet hjem og andre bygninger for kunder i både København og på resten af Sjælland.

 

Dine ønsker og min vision

Mit mål er at skabe værdi for mine kunder gennem mine designs og indretning af dit nuværende eller kommende hjem. Jeg har altid mine kunders behov og ønsker som førsteprioritet, men supplerer gerne med tanker og overvejelser, hvis det skulle have interesse. Med mine mange år i branchen ser jeg løsninger og ideer, du måske ikke selv tænkte var muligt at få inkorporeret i projektet.

 

Nærværende rådgivning

Det vigtigste for mig, når jeg skal hjælpe mine kunder, er at kunne have en konstruktiv dialog, hvor vi kan forventningsafstemme byggeriet fra starten. Jeg mener, det er vigtigt at give sig god tid i den indledende fase samt at være nærværende for mine kunder, da det skaber langt bedre slutresultater.

 

Ønsker du at booke en rådgivende arkitekt?

Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på din opgave, eller har du spørgsmål, du søger svar på, så er du velkommen til at kontakte mig. Arkmani er beliggende i København S på Amager, hvorfra jeg hjælper mine kunder.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme