ARKITEKTT

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

ARKITEKTT

ARKITEKTT

Søger du en arkitekt med sans for stil og detaljer til dit næste byggeprojekt? Hos os har vi stort fokus på den kreative proces, når et hus skal tegnes, og kvalitet er altid vores vigtigste fokus. Med 15 års erfaring inden for arkitektur samte otte års erfaring med ledelse ved vi, hvad vi har med at gøre, så du er garanteret en god løsning. 

Hos ARKITEKTT sørger vi for: 

  • Nybygning af huse 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Hovedentreprise
  • Byggestyring

Vi sikrer den kreativitet og høj kvalitet 

Kreativitet og de enkelte tegnefaser er vigtigt for os, før vi går ind i byggefasen. Derfor bruger vi altid vores erfarne arkitektuddannede fra arkitektskolen i London og bagefter enten egne dygtige håndværkere eller vores kompetente samarbejdspartnere. På den måde kan vi altid levere et kvalitetsprodukt, og sikre vores integritet. 

ARKITEKTT med medaljer

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan præsentere to huse, som har vundet titlen Årets hus - et i Lyngby-Taarbæk Kommune og et i Gentofte Kommune i henholdsvis 2017 og 2018.

Så sidder du med et byggeprojekt i tankerne og mangler den helt rette arkitekt ved roret, kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag, så tager vi gerne en snak om dine idéer, så de kan blive ført ud i livet. 

Vi dækker alle steder i Københavns Kommune og Gentofte Kommune. 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme