Arkitektfirmaet ArkZo

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Arkitektfirmaet ArkZo

Arkitektfirmaet ArkZo
- vi lytter til jeres drømme

Siden 2007 har Arkitektfirmaet ArkZo udført opgaver indenfor boligbyggeri, hvor æstetik, funktionalitet og økonomi altid er udgangspunktet. Vi stræber efter at designe den perfekte løsning, så der ikke kommer overraskelser hen ad vejen. Derfor sammensætter vi en pakke, der passer specifikt til jer. Uanset om I vil bygge om, bygge til eller drømmer om et helt nyt arkitekttegnet hus - så er vi der for jer.

Fleksible og med mange facetter
Vi tror på, at en god dialog og visuelle virkemidler er vejen frem. Med afsæt i jeres forventninger og ønsker, skaber vi det bedste resultat, og I er med i hele processen undervejs. Vi bruger faste, kompetente rådgivere og håndværkere indenfor det specifikke fagområde, som sætter standarden højt og sikrer, at materialerne er nøje udvalgt.

Hvad kan vi tilbyde?
ArkZo favner bredt og har en høj faglighed. Vi er stolte over at kunne tilbyde kvalifikationer indenfor blandt andet:
- Arkitekttegninger
- Bygherrerådgivning
- Byggestyring
- Energimærkninger
- Tilstandsrapporter

Faglighed og service
På vores base i Odense arbejder en arkitekt og en teknisk designer for jer. Vi kører gerne ud og møder jer i øjenhøjde og på de tidspunkter, hvor I kan tage de store beslutninger for fremtiden. Vigtigst af alt så lytter vi til jeres behov og ønsker, og tager os tid til at levere et produkt i høj, bygbar kvalitet.

Det skal ikke være dyrt at få arkitekttegnet drømmehjemmet, så kontakt ArkZo og få en uforpligtende snak omkring jeres ønsker.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme