Kunde billede

Bent Balsby

Oktober 2018

udestue
En lille tilbygning på kun 30 m2. Spændende ide, godt udført.
Læs mere  

ARKITEKTFIRMA KNUD ERIK HOLST MAA

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Bent Balsby

Oktober 2018

5,0/5
udestue
En lille tilbygning på kun 30 m2. Spændende ide, godt udført. Læs mere  

ARKITEKTFIRMA KNUD ERIK HOLST MAA

Arkitekt med erfaring og passion for hver enkel opgave
- Selv den mindste opgave er af stor betydning

Påtænker i at bygge nyt, om eller til? Så har jeg ressourcerne som arkitekt til at kunne hjælpe jer. Hvad enten det gælder store eller små opgaver, kan jeg yde rådgivning og inspiration således i får det, I drømmer  om.


Er en enkeltmandsvirksomhed med tegnestuen beliggende i Vestsjællands skønne omgivelser nær Stillinge Strand ud til Storebælt i Slagelse Kommune. Jeg udfører arbejde på hele Sjælland og har stor erfaring indenfor mit fag. Jeg har arbejdet selvstændigt siden 1983 (med over 500 opgaver) og udfører blandt andet opgaver inden for: 

• Nybyggeri, om  og tilbygninger
• Privat og offentligt byggerier
• Restaureringer og indretninger

• Arkitekt-rådgivning ydes i alle byggeriets faser uanset   opgave og størrelse.    


Derudover har jeg igennem årene specialiseret mig i at realisere og optimere jeres byggeplaner i forhold til stedet, omgivelser, dagslysindfald, materialer, akustik, rum, størrelse, form og arkitektur mv. 

Målet er at skabe et resultat, der imødekommer jeres ønsker og krav til opgaven. Arkitektrådgivningen indeholder normalt faserne: idé (skitser), myndighed(tilladelse), hovedprojekt(arbejdstegninger) og udførelsesfasen, - alt efter aftaler i processen herom.

Et inspirerende og spændende samarbejde bygherre og arkitekt imellem opnås typisk det bedste slutresultat i forhold til forventningerne.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme