Arkitektfirma Arne Meldgaard & Partner ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Arkitektfirma Arne Meldgaard & Partner ApS

Arkitektfirmaet Arne Meldgaard & Partner ApS har mere end 40 års erfaring med rådgivning til kunder, der står over for et byggeprojekt. Her får du kompetent rådgivning og altid kvalificerede svar på dine spørgsmål. Fra start til slut bliver kunderne mødt med en forståelse og engagement, som giver de bedste resultater, som jeg garanterer, du bliver mere end tilfreds med.

 

Hvem er Arkitektfirma Arne Meldgaard & Partner ApS?

Mit navn er Karsten Solgård og jeg er manden gemt bag “Partner” i firmaet. Jeg overtog i 2017 firmaet efter Arne Meldgaard og driver nu vores succesrige virksomhed videre på egen hånd. Jeg har næsten 25 års erfaring og er derfor en stærk medspiller, når du skal i gang med dit boligprojekt. Med mit store kendskab til branchen kan jeg forudse eventuelle forhindringer, men også tilbyde dig alternative løsninger. Jeg har endnu ikke mødt en udfordring, jeg ikke har kunnet løse, for sammen finder vi altid en løsning.

 

Jeg kan hjælpe og rådgive om:

  • Byggestyring
  • Projektering
  • Udvikling
  • Arkitektur

 

Ingen opgaver er for uoverskuelige eller store, jeg klarer alle typer af projekter for både private og erhverv.

 

Jeg vil gerne hjælpe dig

Jeg brænder for mit arbejde og at gøre mine kunders boligdrømme til virkelighed. Det er enormt vigtigt for mig at vi får en lang og grundig dialog om dine præcise ønsker, så jeg ud fra dem, kan udføre det mest præcise stykke arbejde. Der er altid plads til ændringer undervejs, og du er selvfølgelig ikke bundet af første udkast.

 

Du finder Arkitekt Arne Meldgaard & Partner ApS i København. Jeg arbejder mest på Sjælland, men afhængig af opgaven kører jeg i hele landet. Kontakt mig i dag og lad os tage hul på dit næste byggeprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme