Arkitekt Simon Hald

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Arkitekt Simon Hald

I København K finder du Arkitekt Simon Hald, der kan hjælpe med at realisere dine boligdrømme. Vi har gennem vores lange erfaring opbygget kompetencer til at hjælpe vores kunder frem til deres ønskede resultater. Vi ønsker at indfri de forventninger, du måtte have, så du får mest muligt ud af din bolig. Har du et renoveringsprojekt, eller ønsker du at bygge nyt, så kontakt Arkitekt Simon Hald og lad os varetage din opgave.

 

Sammen finder vi løsningen 

Når du samarbejder med Arkitekt Simon Hald, vil du blive mødt af dygtige arkitekter, der fokuserer på dine ønsker og behov. Vi indleder altid vores nye samarbejder med at få en god dialog, hvor vi taler om de behov, der er til boligen. Vi tager altid højde for din allerede eksisterende bolig, lysforhold, design, funktionalitet og selvfølgelig også dit budget.  

 

Hos Arkitekt Simon Hald kan du få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning 
  • Byggestyring 
  • Myndighedsbehandling 
  • Byggetilladelser  
  • Nybyggeri 
  • Renovering
  • Tilbygninger

 

Uanset hvilken opgave du søger vores hjælp til at løse, så er vi hos Arkitekt Simon Hald sikre på, vi kan finde en løsning, du vil blive glad for. Vores mange kompetencer giver dig som bygherre en let og overskuelig byggeproces, hvor vi er med dig hele vejen. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for råd og vejledning og er aldrig mere end et opkald væk, når du søger vores hjælp.

 

Kontakt os allerede i dag 

Vil du i gang med dine boligdrømme, så kontakt Arkitekt Simon Hald i dag, og lad os høre, hvad du går og drømmer om. Alt, du skal gøre, er blot at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i København K, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Valby, Kastrup, Frederiksberg, Gentofte, Hillerød og Helsingør.

 

Vi glæder os til at høre om dit boligprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme