Arkitekt Erik Jensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Arkitekt Erik Jensen

Arkitekt Erik Jensen - mangeårig erfaring i branchen Skal du have tegnet dit drømmehus, går du med tankerne om at bygge til eller lave om i din eksisterende bolig, så er jeg klar med mange års erfaring og kreative idéer til at skabe et unikt resultat. Jeg har været arkitekt i mange år, men er særligt dygtig til: • Enfamiliehuse • Tilbygninger • Ombygninger Har du allerede en idé på tegnebrættet, mødes jeg gerne med dig og drøfter din vision. Det er min klare overbevisning, at det er i dialogen, at vi får skabt de flotte og særprægede løsninger, som du kan være glad for mange år ud i fremtiden. Holte og lokalområdet Jeg har været arkitekt siden 1973 og holder til i Holte, hvorfra jeg udfører mit arbejde. Jeg tilstræber altid at overholde aftalte deadlines, ligesom jeg løbende inkluderer dig i processen, så du får indflydelse på slutproduktet. I og med jeg har været så mange år i branchen, har jeg tillært mig færdigheder, som gør mig i stand til at tænke originalt og innovativt. Hvert projekt vil uanset størrelse og omfang modtage samme seriøsitet, og det vil ligeledes få samme fokus på detaljerne. Tænker du, at jeg er den næste til at tegne dit projekt? Så kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende samtale.
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme