Kunde billede

Anna Kathrine Agerboe Winther Outzen

Oktober 2019

Reparerede vores nye hus
Daniel og Anna Belle kom og sørgede for at vores nybyggede hus blev repareret og malet til perfektion. De er enormt passioneret, dygtige og meget pålidelige. Vi kan til enhver tid anbefale dem.
Læs mere  

ARDO Malerservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Anna Kathrine Agerboe Winther Outzen

Oktober 2019

5,0/5
Reparerede vores nye hus
Daniel og Anna Belle kom og sørgede for at vores nybyggede hus blev re Læs mere  

ARDO Malerservice

Vores maler- og flyttefirma ARDO Flytteservice & Maler kan tilbyde alle ydelser inden for feltet. Vi har mange års erfaring inden for vores brancher og kan derfor altid imødekomme de ønsker og behov, vores kunder måtte have. Vi tilbyder altid en høj kvalitet på de services, vi udfører, og for os er det altid kunderne, der kommer i forreste række. 

 

Loyal samarbejdspartner 

Når du samarbejder med ARDO Flytteservice & Maler, er vi med dig gennem hele processen. Vi tager først og fremmest en god dialog omkring dit projekt, hvor vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi frem til den løsning, der vil give det bedste resultat. Vores kunders tillid er altafgørende for os, og vi overholder derfor altid alle indgåede aftaler, så de kan få en tryg oplevelse med vores firma. Vi møder derfor altid til aftalt tid, overholder budgettet og er færdige til den tid, som vi har sat som deadline. Det mener vi giver de mest tilfredse kunder. 

 

Hos ARDO Flytteservice & Maler kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Renovering af døre og vinduer 
  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet 
  • Sprøjtelakering 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af gulve og karme 
  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af facader 
  • Rengøring (én gang, eller fast aftale)
  • Flytning
  • Transport af møbler eller vaskemaskiner (hjælp til at bære dine tunge genstande ind i din bolig)

 

Med os som din malermester eller dit flyttefirma får du altid en god og konkurrencedygtig pris på udførelsen af dit projekt. Vi er effektive og sørger altid for at efterlade din bolig pæn og ordentlig, som da vi kom. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi også gerne til rådighed for dette. 

 

Kontakt ARDO Flytteservice & Maler i dag

Hvis du har brug for dygtige fagmænd til at varetage din opgave, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Rødding, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Kolding, Esbjerg, Billund, Vejle, Middelfart, Odense og resten af Jylland og Fyn. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme