AR Luftteknik Kbh ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AR Luftteknik Kbh ApS

Med næsten 40 års erfaring kan du trygt bestille AR Luftteknik Kbh ApS, når du har brug for kompetente fagfolk til at løse dine opgaver. Med 10 mænd i firmaet er vi i stand til at løse selv de mest kringlede opgaver og give dig et resultat, som du kan glæde dig over i lang tid.

 

Vi leverer bedre indeklima med ventilation

Vil du forbedre dit indeklima hjemme eller på arbejdspladsen, så har du fat i det helt rigtige firma. Med vores mange år i branchen ved vi, hvordan du får det bedste indeklima og reducerer forurening, fugt, lugt samt støj.

 

Hos AR Luftteknik kan vi også hjælpe med:

 

  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Varmepumper
  • Toilet
  • Olietanksudskiftning
  • Blikarbejde
  • Solvarme

Vi tilbyder alle vores kunder service af deres produkter for at forlænge holdbarheden samt udbedring af de småskader, der kan være opstået. Vores dygtige håndværkere er rutinerede i mange typer af opgaver, og vi garanterer, at vi også kan hjælpe dig.

 

Hvor finder du os?

AR Luftteknik Kbh ApS har base i Brønshøj, hvor vi hjælper de fleste af vores kunder. Men vi kører også gerne ud af byen, hvis vores kunder skulle have brug for det. Har du lyst til at få et tilbud på dine opgaver, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme