APEX ARKITEKTONICS ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

APEX ARKITEKTONICS ApS

APEX ARKITEKTONICS ApS

- vi tegner dit drømmehus og hjælper dig igennem byggeprocessen


Vi er to bygningskonstruktører, der sammen har startet en virksomhed, hvor vi kan hjælpe dig med at få det hus, du går og drømmer om.


Vi tegner familiehuse, sommerhuse, carporte, tilbygninger, erhvervsbygninger, og ikke mindst hjælper vi med renoveringer, og vi følger dit projekt helt til dørs.


Vi kan blandt andet:


- Tegne dit drømmehus

- Komme med kreative og originale ideer

- Hjælp dig med byggetilladelser

- Rådgive dig i valg af materialer

- Lave aftaler med håndværkere og leverandører

- Planlægge byggeprocessen

- Holde tilsyn med byggeriet undervejs


Håndværkerbaggrund

Vi har en baggrund som håndværkere, så vi kan hjælpe og rådgive dig til at tage gode beslutninger, som sikrer dig et solidt og holdbart resultat.


Det er op til dig, hvor meget vi skal involvere os i byggeprocessen, men vores byggetekniske forståelse kan hjælpe dig i samarbejdet med håndværkere og leverandører, så der ikke opstår kaos eller uoverensstemmelser undervejs i byggeprocessen.


Kreative løsninger

Det er dine ønsker, der er i højsæde, og vi vil gøre alt, for at de kan gå i opfyldelse. Samtidig hjælper vi dig til at se nye muligheder og kommer med kreative forslag, der kan sikre kvaliteten af det færdige resultat.


Når du ringer, kan du få det første møde med os inden for en uge, og så står vi klar til at hjælpe dig med at få drømmen til at gå i opfyldelse.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme