Kunde billede

Claus Houborg

Oktober 2019

Ny terrasse
Vi har fået anlagt en dejlig terrasse afgrænset af en kant med trekanter hele vejen rundt. Det tomme rum er fyldt med grus i passende farve. Det giver et godt look og er en spændende og anderledes afg
Læs mere  

Anlægsgartner Kaj Ryom

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Claus Houborg

Oktober 2019

5,0/5
Ny terrasse
Vi har fået anlagt en dejlig terrasse afgrænset af en kant med trekant Læs mere  

Anlægsgartner Kaj Ryom

I Vejen finder du Anlægsgartner Kaj Ryom, der med mere end 20 års erfaring er et godt og sikkert valg, når du ønsker at gøre din have eller andet udeareal flot og indbydende. Vores lange erfaring har givet os et bredt kendskab til diverse metoder, teknikker og materialer, som vi kan kombinere med vores kreative ideer og opfylde vores kunders ønsker og behov. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Anlægsgartner Kaj Ryom allerede i dag!

 

Få den bedste vejledning 

Når du planlægger at udføre et projekt i din have, er det uundgåeligt, at der vil opstå spørgsmål omkring valg af materialer, planter, belægningstyper, kvalitet og vedligeholdelse. Derfor står vi hos Anlægsgartner Kaj Ryom altid parat til at have en god faglig dialog med vores kunder, så de kan få svar på de spørgsmål, de måtte have. Vi ønsker at rådgive og vejlede vores kunder på bedste vis, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores kunders projekter, så de altid har en kompetent sparringspartner. 

 

Hos Anlægsgartner Kaj Ryom kan du bl.a. få hjælp til:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
 • Brolægning med brosten og kantsten 
 • Gartnerrådgivning og beplantning 
 • Vedligeholdelse af haver 
 • Rensnning af tagrender
 • Grubning, planering og græssåning 
 • Opsætning af hegn
 • Opbygning af støttemure
 • Rullegræs
 • Topkapning og beskæring 
 • Træfældning og stubfræsning 
 • Jord-, beton- og gravearbejde
 • Fundament 

 

Vores kompetencer er alsidige, og vi er derfor sikre på, vi kan hjælpe dig, uanset hvilken opgave du søger løst. Vi står for god kvalitet og god service, og vi afslutter aldrig et projekt, før du som kunde er tilfreds med resultatet. På den måde er vi sikre på altid at have tilfredse kunder, og vores kunder er sikre på at få det resultat, de ønskede sig. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser og udarbejder hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

 

Kom godt i gang med dit boligprojekt!

Hvis du ønsker en dygtig samarbejdspartner til at varetage dine anlægsgartner- og brolægningsopgaver så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Vejen, når du har brug for det, og herfra kører vi bl.a. til kunder i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Vejens. For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme