Kunde billede

Erik Fog

September 2019

Ny plæne
Vi fik renoveret vores plæne efter den var gået ud i tørken i 2018. Det gamle græs og ukrudt blev fjernet, og der kom nyt muld på og sået nyt græs. Det hele gik nemt og hurtigt for os, og nu har
Læs mere  

Kunde billede

Annette

September 2019

Ny indkørsel
God tid til opstartsmøde og tydelige aftaler om pris tidspunkter for udførsel og gennemgang af det færdige resultat. Kvalitets arbejde og godt samarbejde.
Læs mere  

Anlægsgartner Erik Høgh ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Erik Fog

September 2019

4,9/5
Ny plæne
Vi fik renoveret vores plæne efter den var gået ud i tørken i 2018. De Læs mere  
Kunde billede

Annette

September 2019

4,5/5
Ny indkørsel
God tid til opstartsmøde og tydelige aftaler om pris tidspunkter for u Læs mere  

Anlægsgartner Erik Høgh ApS

Anlægsgartner Erik Høgh ApS er et havefirma, som foretager arbejde med belægninger, vedligeholdelsesopgaver og beplantning. Vi har mere end 11 års erfaring inden for branchen og kan derfor hjælpe dig frem til flotte resultater, der vil gøre naboen på den anden side af hækken misundelig.

 

Vi er din løsningsorienterede fagmand!

I et samarbejde med Anlægsgartner Erik Høgh ApS vil du blive mødt af dygtige fagmænd, der brænder for at hjælpe dig frem til flotte resultater. Vores lange erfaring har givet os et bredt kendskab til materialer og metoder, og vi kan derfor vejlede dig omkring, hvilke løsninger der vil kunne opfylde dine behov. For os er ingen opgave for stor eller for lille, vi ønsker at hjælpe alle kunder med at få løst deres opgaver så godt som muligt.

 

Hos Anlægsgartner Erik Høgh ApS kan du bl.a. få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Gartnerrådgivning og beplantning
  • Grubning, planering og græssåning
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning
  • Hækkeklipning

 

Anlægsgartner Erik Høgh ApS kan hjælpe dig med alt fra mindre vedligeholdelsesopgaver til større entrepriser, hvor du søger en kompetent samarbejdspartner. Vi står gerne til rådighed for en faglig dialog omkring dit projekt, så du kan få en løsning, du vil blive glad for. Kontakt os og lad os høre mere om de opgaver, du søger løst, så kvitterer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave. Vores tilbud bygger på gode og konkurrencedygtige priser uanset størrelsen på opgaven.

 

Skal vi gøre din have eller andet udeareal flot igen?

Har du lyst til at få sat i gang i dit haveprojekt, så kontakt Anlægsgartner Erik Høgh ApS og lad os stå for udførelsen af dit arbejde. Vi har base i Auning, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Randers, Ørum, Grenaa, Ebeltoft, Tilst, og Aarhus.

 

Kom i kontakt med os hurtigt ved blot at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme