Anlægsgartner & Brolægger Company

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Anlægsgartner & Brolægger Company

Anlægsgartner & Brolægger Company

- belægning og gartneropgaver til en billig pris

 

Vi løser såvel store som små opgaver i private haver, parker og offentlige udendørsarealer. Så hvad end du skal have lagt fliser i indkørslen eller have en totalløsning i haven, så er det os, du skal have fat i.

 

Hos os kan du få hjælp til:

 

  • Belægning af terrasser
  • Belægning af indkørsel
  • Belægning af fortove
  • Vedligeholdelse af haven
  • Nedrivning og fældning af træer
  • Asfalt og reparation

 

Vores firma består af tre mand, men vi har planer om at udvide med flere ansatte i den nærmeste fremtid. Med base i Snertinge løser vi opgaver for både private og erhvervskunder på hele Sjælland. Med mange års erfaring i branchen udfører vi store projekter, der udfordrer selv de bedste havearkitekter og anlægsgartnere. Vi er meget kvalitetsbevidste, og garanterer derfor at du får et flot resultat. 

 

Lad os pleje din have, så du kan nyde den

Hvis du er blandt de mange, som ikke har tiden eller lysten til at vedligeholde haven, så lad os gøre det for dig. Vi tilbyder en fast serviceaftale, hvor vi sørger for alt fra græsslåning og gødning til snerydning. Kort sagt tager vi os af alt det grove arbejde, så du kan gå og nyde duftene og det smukke syn.  

 

Høj service og gode priser

Vi sørger altid for at finde den bedste løsning til den billigste pris, og vi bliver gerne en time ekstra til den aftalte pris, hvis den sidste finish lige mangler. Vi glæder os til at høre om dit udendørsprojekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme