Angelsø-Teknik ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Angelsø-Teknik ApS

Angelsø-Teknik
- elservice, i en ruf!

Fra du ringer til mig, til jeg kommer ud og ser på opgaven og til den er løst, må der maksimalt gå tre arbejdsdage. Dét har været mit motto og min bestræbelse siden jeg blev selvstændig i 2014. Jeg synes ganske enkelt ikke man kan være andet bekendt, og jeg ønsker derfor at mine kunder får den service, de betaler for hurtigt og effektivt.

Har været med i mange år
Mit navn er Jan Angelsø, og jeg har arbejdet som elektriker siden 1992. Jeg har senere efteruddannet mig som installatør, og fra min base i Rødovre kører jeg ud til kunder i en radius af 50 kilometer og tilbyder alt indenfor generelle elinstallationer og -service, såsom:

• Udskiftning/service af eltavler
• Ombygning
• Smart House
• Renovering

Kompetent og ordentlig
Både som menneske og som håndværker er jeg en person med styr på tingene. Jeg synes selv, jeg har gode kompetencer og langt de fleste opgaver har jeg prøvet så mange gange før, at det ligger solidt på rygraden. Og når projektet står færdigt, bliver der ryddet pænt op, så dit hjem ser ud, ligesom inden jeg kom.

Fremtidssikret?
I rådgivningsfasen lægger jeg især vægt på at fortælle om, hvad fremtiden bringer. Der sker, og er sket, meget inden for faget på det seneste, og det giver derfor rigtig god mening at vælge en løsning, der også er forberedt til hvad der påkræves i årene frem.

Du skal blot ringe eller skrive, hvis du er interesseret i at vide mere.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme