Kunde billede

Allan Theill Sørensen

Februar 2018

Hulmursisolering
Hulmursisolering blev udført til den aftale tid og med flot resultat (retablering af fuger). Der gik under to uger fra jeg ringede til Andersen Isolering første gang til arbejdet var udført.
Læs mere  

Kunde billede

Søren Kynde

December 2016

Hulmursisolering
Andersen isolering har hulmursisoleret vores hus. Vi er rigtig godt tilfredse med arbejdet som blev udført til tiden af veloplagte håndværkere. Der blev ryttet pænt op.
Læs mere  

andersens isolering aps

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Allan Theill Sørensen

Februar 2018

4,0/5
Hulmursisolering
Hulmursisolering blev udført til den aftale tid og med flot resultat ( Læs mere  
Kunde billede

Søren Kynde

December 2016

5,0/5
Hulmursisolering
Andersen isolering har hulmursisoleret vores hus. Vi er rigtig godt ti Læs mere  

andersens isolering aps

Andersens Isolering 
- mange år som autoriseret ROCKWOOL Partner

Med hele ROCKWOOL-gruppen i ryggen har vi hos Andersens Isolering særlig stor ekspertise, når det kommer til isolering. Som partner hos den danske isoleringsgigant har vi i årevis isoleret på skoler, i virksomheder og i offentlige kontorbygninger. At vi dedikerer 100 % af vores tid på én ting er sjældent set i byggebranchen, og vores særlige knowhow er en kæmpe bonus for dig.

Vi tilbyder to former for isolering:

Bygningsisolering:
• Lofter
• Hulmure
• Etageadskillelse

Teknisk isolering:
• Rør
• Aftrækskanaler
• Genveks- og ventilationsanlæg
• Tanke
• Brandsikring

Garanti for god isolering
Høj kvalitetssikring, entydigt isoleringsfokus og medlemskab hos DI og DIB gør os til et topsikret valg. Og det er bare med at komme i gang med at få isoleret med ROCKWOOL - det kan hurtigt mærkes på varmeregningen, og det holder meget længere end Papiruld og andre isoleringsmaterialer.

Headhuntet til ROCKWOOL
Bag firmaet står jeg, ingeniør Michal Andersen, der med 25 år i isoleringsbranchen om nogen ved, hvad faget går ud på. Efter en årrække som svend og overmontør, startede jeg som selvstændig i 1998, og sidenhen blev jeg direkte headhuntet til at indgå et samarbejde med ROCKWOOL.

Et stort set-up
Resten af truppen omfatter dygtige isoleringsfolk, der som minimum har været i firmaet i 10 år. Vi holder til på vores hovedkontor i Hillerød, og foruden 100 m2 kontorlokaler har vi et lager på 600 m2. Så bare rolig, vi løber aldrig tør for materialer, og vi tilbyder altid det nyeste af det nyeste på markedet.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme