Anders Brix Arkitekt MAA

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Anders Brix Arkitekt MAA

Står du og skal have renoveret din nuværende bolig, eller drømmer du om at bygge nyt, så kan vi hos Anders Brix Arkitekt MMA hjælpe dig frem til en flot løsning, du vil få glæde af i mange år frem. Vores fornemmeste opgave er at opfylde vores kunders ønsker og behov til deres bolig, både inden for design og funktionalitet, og som ligger inden for det ønskede budget. Vores kunder er uanset projektets størrelse og type altid i centrum for vores samarbejde, så vi i fællesskab kan finde frem til den mest optimale løsning. 

 

Med fra start til færdigt resultat 

Når du beder om hjælp fra Anders Brix Arkitekt MMA, er vi med dig hele vejen fra idefasen til udarbejdelse af skitsetegninger til optimering og projektopførelsen. Vi er med på bygherres side og rådgiver og vejleder om alle aspekter af byggeprojektet, når der er brug for det. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og giver også gerne inspiration til valg af materialer, så du kan få indfriet alle de forventninger, du har til projektet.  

 

Hos Anders Brix Arkitekt MMA kan du bl.a. få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning 
  • Byggestyring 
  • Byggesagkyndig 
  • Energiberegninger 
  • Sommerhuse 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyggeri 

 

Vi har siden 1993 hjulpet vores kunder frem til de bedste resultater og er derfor en vigtig samarbejdspartner at have med på holdet, når du skal fornye eller bygge nyt. Vi går højt op i at levere en løsning i høj kvalitet og går aldrig på kompromis med udførelsen af vores arbejde. Du er som kunde derfor i trygge hænder, når du vælger os som din samarbejdspartner. 

 

Få besøg af Anders Brix Arkitekt MMA

Ønsker du at få et professionelt arkitektfirma til at varetage dit boligprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Kongens Lyngby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Gentofte, Hellerup, Helsingør, Hillerød og København. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme