Kunde billede

Jakob Kær Nielsen

November 2019

Høj glans paneler
Vi brugte Anas til maling af høje paneler, samt diverse mindre maleopgaver. Meget tilfreds med resultatet. Klar “value for money”
Læs mere  

Anas Maler Firma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jakob Kær Nielsen

November 2019

4,3/5
Høj glans paneler
Vi brugte Anas til maling af høje paneler, samt diverse mindre maleopg Læs mere  

Anas Maler Firma

Hos Anas Maler Firma klarer vi alt inden for malerfaget både indvendigt og udvendigt. Vi har mange års erfaring i branchen, og det gør os til et sikkert valg, når du ønsker at få de bedste resultater frem ved dine maleropgaver. Siden etableringen i 2019 har vi hjulpet kunder i hele Storkøbenhavn og vil også gerne hjælpe dig.

 

Gode priser og godt håndværk

Hos Anas Maler Firma ved vi, hvor vigtigt det er at levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi bestræber os altid på at imødekomme de ønsker og behov, vores kunder måtte have, så vi kan give vores kunder de løsninger, de drømmer om. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inden for, og afslutter aldrig et projekt, før du som kunde er tilfreds med resultatet. På den måde er du sikret et godt resultat, og vi er sikret glade og tilfredse kunder, der forhåbentlig tænker på os, næste gang de søger en professionel fagmand til at varetage deres opgaver.

 

Vi tilbyder vores services til gode og fornuftige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Hos Anas Maler Firma kan du få hjælp til:

  • Malerarbejde indendørs
  • Malerarbejde udendørs
  • Sprøjtelakering

 

Vi hjælper, uanset om det er dine vægge, døre, gulve eller paneler, der trænger til at blive frisket op med ny maling. Har du et konkret projekt i tankerne, giver vi gerne et uforpligtende tilbud, så du kan komme i gang med dine maleropgaver.

 

Søger du en dygtig fagmand?

Har du brug for professionel hjælp til udførelsen af dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os og lad os aftale et tidspunkt for gennemgang af dine maleropgaver. Vi tilbyder råd og vejledning til alle vores kunder og deler hellere end gerne ud af vores store ekspertise.

Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Du finder Anas Maler Firma i København S!

 

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme