Amafat Construction Limited/Amadu Kamara

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Amafat Construction Limited/Amadu Kamara

Har du brug for en fagmand med hænderne skruet ordentligt på, så er det Amafat Constructions Limited/Amadu Kamara, du skal kontakte. Her kan du få hjælp til dine mureropgaver, som altid udføres i høj kvalitet.

 

Jeg imødekommer dine behov

Efter flere år i branchen har jeg opbygget kompetencer, der har sat mig i stand til at løse mange typer af projekter. Jeg finder derfor altid en løsning på opgaven, men kender jeg den ikke på stående fod, giver jeg ikke op, til jeg finder en løsning, der er holdbar og tilfredsstillende. Det er med til at udvikle mine kompetencer, og du er garanteret et godt resultat.

 

Det er vigtigt for mig, at mine kunder er trygge og glade for at have truffet valget om at lade mig udføre arbejdet, og derfor går jeg gerne langt for at indfri de ønsker, mine kunder måtte have. Det er helt afgørende for et godt samarbejde, at der bliver skabt en kommunikation kunde og fagmand imellem. Jeg holder dig løbende opdateret om projektets udvikling, så du ved, hvor langt jeg er i processen. På den måde kan vi løbende justere og tilføje elementer til projektet, så du kan få lige præcis det resultat, du forestillede dig.

 

Hos Amafat Constructions Limited kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Facaderenovering
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Nivelering af betongulv
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Støbning af isokern
  • Taglægning med lertegl
  • Fliser og klinker

 

Uanset hvilken opgave du søger løst, tilbyder jeg mine services til fornuftige priser. Jeg mener, at alle kunder skal have råd til en professionel murer, der leverer godt håndværk.

 

Har du brug for hjælp?

Søger du hjælp til at få dine mureropgaver løst, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Du finder Amafat Constructions Limited i Brøndby, og herfra hjælper jeg kunder i både København og på store dele af Sjælland.

 

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på dine mureropgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme