Alt i Haven

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Alt i Haven

Siden 1993 har Alt i Haven hjulpet kunder på Sjælland og i Hovedstadsområdet med alt inden for havearbejde. Jeg anlægger og vedligeholder haver og andre udendørsarealer året rundt for både private og erhvervskunder. Jeg er kendt for at være pålidelig og overholde alle vores aftaler og selvfølgelig at udføre arbejde i høj kvalitet, som mine kunder værdsætter højt.


Hvad skal haven indeholde?

Ligemeget om du har en have, der ikke har været passet i mange år, eller om du har en grund, der aldrig har været plantet på, så er det vigtigt at have en plan for, hvad der skal udrettes med haven. Her sætter kun fantasien grænser for, hvad vi kan opnå. Dog er det vigtigt at have overvejet hvilket formål du gerne vil have haven skal opfylde som f.eks. plads til leg, terrasse, græsplæne eller måske en køkkenhave.

 

Det er vigtigt for mig, at det er dine ønsker og behov der er i centrum, da det er dig der skal have glæde af haven i mange år. Hvis du har brug for råd og vejledning til, hvordan opgaven bedst udføres, står jeg selvfølgelig til disposition gennem hele forløbet. Jeg har mange kreative løsningsforslag og ønsker at du ud fra dem, tager stilling til hvad du kan lide, så du er en aktiv del af processen.

Jeg kan hjælpe med grå og grønne anlæg og alt hvad der udføres med en gravemaskine.

 

Jeg tilbyder bl.a.:


  • Brolægning
  • Betonfliser
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Rens af tagrender
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Dræn
  • Nedrivning og opbrydning
  • Udgravning af kælder 
  • Kloakarbejde


Jeg tilbyder også hovedentreprise inden for anlægsgartneropgaver. Jeg har stor rutine i at samarbejde og koordinerer større projekter, så du er altid garanteret en tryg aftale når du vælger Alt I Haven som din anlægsgartner.


Skal du have en ny have?

Skal jeg hjælpe dig med at udføre din drømmehave, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Alt I Haven har adresse i Græsted og herfra kører jeg ud til kunder på hele Sjælland og også gerne dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme