Alt i et

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Alt i et

Hos Alt i et har vi i mere end 30 år udført træfældninger og stubfræsninger og ser derfor os selv som specialister på området. Vi har gennem vores lange erfaring i branchen opbygget mange kompetencer og er derfor en kompetent samarbejdspartner, når du skal have hjælp til udførelsen af dine haveopgaver. Står du over for et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så står vi hos Alt i et altid klar til at hjælpe dig!

 

Vi lytter til vores kunder   

For at skabe det bedste samarbejde med vores kunder er det vigtigt at sætte sig ind i vores kunders ønsker for deres projekt. Vi starter derfor altid med at tage en god faglig snak, hvor vores kunder fortæller os, hvilke krav og behov der er for det endelige resultat, og vi fortæller hvilke muligheder der er for at komme frem til det ønskede resultat. Vi tilbyder altid at give vores råd og vejledning med på vejen, så vores kunder får den bedste oplevelse med os som deres fagmænd.

 

Hos Alt i et kan du få hjælp til udførelsen af:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
 • Brolægning med brosten og kantsten
 • Gartnerrådgivning og beplantning
 • Grubning, planering og græssåning
 • Opsætning af hegn
 • Opbygning af støttemure
 • Rullegræs
 • Snerydning og saltning
 • Topkapning og beskæring
 • Træfældning og stubfræsning
 • Tagpap  

 

Hvis du ønsker, tilbyder vi selvfølgelig også at skære dine fældede træer op, så du kan bruge det til din brændeovn. Uanset hvilken opgave du søger vores hjælp til at løse, så tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser. Kvaliteten på vores arbejde bliver aldrig forringet, og du kan derfor altid forvente et godt resultat, når du vælger at samarbejde med os. Ønsker du at modtage et gratis og helt uforpligtende tilbud på din brolægnings- eller anlægsgartneropgave, tilbyder vi selvfølgelig også at udarbejde et sådant til dig.

 

Lyder Alt i et som din samarbejdspartner?

Har du brug for, at Alt i et kigger på din have eller andet udeareal, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld blot de få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Skals, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Viborg, Hobro og Randers - og også gerne hjem til dig.

 

Vi hos Alt i et glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme