Kunde billede

C herslov

Juni 2019

Pålidelige professionelle
Utrolig professionelt arbejde udført af dygtige pålidelige tømrere som altid kom til tiden og var fokuserede og professionelle i udførslen af deres opgaver
Læs mere  

Kunde billede

Jytte Svøevalle

Juni 2019

Flotteste gulv!!
Fantastisk! 10/10! Godt arbejde med et smil! Færdig til tiden og super flot arbejde. De vidste præcis hvad der skulle bruges af materialer og de gjorde det hele let og simpelt. ANBEFALER PÅ DET VARMES
Læs mere  

Alls Entreprise IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

C herslov

Juni 2019

4,8/5
Pålidelige professionelle
Utrolig professionelt arbejde udført af dygtige pålidelige tømrere s Læs mere  
Kunde billede

Jytte Svøevalle

Juni 2019

5,0/5
Flotteste gulv!!
Fantastisk! 10/10! Godt arbejde med et smil! Færdig til tiden og super Læs mere  

Alls Entreprise IVS

Hos Alls Entrepriser IVS i København kan du få hjælp til udførelsen af dine tagopgaver, facaderenovering og montering af døre og vinduer. Vi har mere end 10 års erfaring inden for udførelsen af tømrerarbejde og kan derfor tilbyde dig de bedste løsninger i din bolig. Har du et projekt, du søger professionelle tømrere til at varetage, så kontakt Alls Entrepriser IVS og lad os sørge for et godt resultat for dig!

 

Byggeri du kan få glæde af i mange år

Hos Alls Entrepriser IVS ønsker vi at sikre vores kunder holdbare løsninger, der lever op til de krav, vores kunder måtte have. Det er vigtigt for os at skabe de bedste resultater, så vores kunder kan få en løsning, de vil sætte pris på i mange år frem. Vi udfører altid vores arbejde i den bedste kvalitet og går aldrig på kompromis med udførelsen heraf, og du kan derfor altid forvente et godt resultat, når du samarbejder med os.

 

Alls Entrepriser IVS kan bl.a. hjælpe dig med udførelsen af:

  • Facaderenovering
  • Tagpap
  • Ståltag
  • Tagrender
  • Montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Legepladser
  • Fugeteknikeropgaver
  • Snedkeropgaver

 

Vi hos Alls Entrepriser IVS ved at der er mange store beslutninger, der skal træffes, når der skal bygges om eller til. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for god sparring, så du kan få den løsning, der vil leve bedst op til de krav, I har. Vi har et bredt kendskab til både metode og materialer, og den deler vi hellere end gerne med dig, hvis du skulle have behov for dette. Hvis du kunne tænke dig et gratis og uforpligtende tilbud, udarbejder vi også gerne et sådant til dig, så du kan komme nemt i gang med dit boligprojekt.

 

Din fagmand i København V

Hvis du også ønsker at få mest muligt ud af dine penge, så vælg Alls Entreprise IVS som din samarbejdspartner - Vi sørger for, at du får en løsning, du vil blive glad for. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste få oplysninger her på vores side, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i København V, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Valby, Taastrup, Gladsaxe, Hvidovre, Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme