Allanbyg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Allanbyg

Trænger dine vægge til nyt liv, og er du træt af, at arbejdet ikke bliver helt tilfredsstillende udført, når du selv svinger penslen, så kontakt Allanbyg. Allanbyg har mange kompetencer inden for en bred vifte af maleropgaver, og vi er sikre på, vi også kan hjælpe dig. Jeg tilbyder min hjælp i hele Storkøbenhavn.

 

Jeg tilbyder at udføre:

  • Malerarbejde inde og ude
  • Foto og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Gulvafslibning og -behandling

 

Når du overlader dine maleropgaver til mig, kan du stole på, at der kommer et flot og veludført resultat i høj kvalitet. Jeg er omhyggelig og går op i de små detaljer, der fuldender din boligs look.

 

En fagmand du kan stole på

Jeg er altid grundig med de arbejdsopgaver du, stiller mig, jeg overholder altid de aftaler, vi indgår, hvad enten der er tale om tidsfristen eller budgettet. Jeg er mødestabil og dukker selvfølgelig altid op til aftalt tid. Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med det stykke arbejde, jeg leverer, og derfor holder jeg dig løbende opdateret på projektets fremgang. Hvis du føler, det er nødvendigt at justere i den oprindelig plan, er du selvfølgelig også altid velkommen til at byde ind med dine tanker, så vi sammen kan nå frem til det resultat, du ønsker.

 

Kontakt Allanbyg allerede i dag

Vil du vide mere om Allanbyg, eller har du spørgsmål til nogle af dit jobs, vi udfører, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder helt gratis alle vores kunder et uforpligtende tilbud, til konkurrencedygtige priser. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme