AL Rør & Stål ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AL Rør & Stål ApS

Hos Al Rør & Stål ApS har vi løsningen på dine projekter. Vi har været mange år i branchen, og det gør os i stand til at se løsninger og muligheder for alle projekter.

Vi blev etableret i 2017 og har siden da hjulpet kunder i Nordsjælland, København og resten af Sjælland med at løse deres projekter på bedst mulig vis. Vores vision er at hjælpe endnu flere kunder og dermed øge rækken af tilfredse kunder.

 

Vi stopper aldrig

Med os i bagagen har vi mange års erfaring, som gør os til en vigtig og kompetent medspiller, når du skal have udført dine projekter. Selvom vi er rutinerede inden for de fleste opgaver, efteruddanner vi os løbende, så vi altid kan imødekomme de efterspørgsler og ønsker, vores kunder har behov for, at vi løser.

 

Vi kan hjælpe inden for blandt andet:

  • Inventar og maskinfremstillede emner
  • Producering af trapper samt montering
  • Pladebearbejdning
  • Hegn, gelændere og altaner
  • Bygningsstål
  • Pillefyr og stokerfyr
  • Skorstens- og brændeovnsmontage
  • Ventilation
  • Certifikatsvejsning

 

Vi skræddersyer individuelle løsninger til vores kunder. Det gør, at du kan forvente unikke løsninger, som du vil få glæde og gavn af i mange år frem.

 

Vi er til at stole på

Når du hyrer os til at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at dit projekt bliver håndteret på bedst mulig vis. Vi overholder alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om afleveringstidspunktet eller budgettet, så hos os kan du altid slappe af, du er nemlig i sikre hænder.

 

Vil du hilse på vores imødekommende fagfolk?

Hos Al Rør & Stål ApS vil du møde stor fleksibilitet og glade medarbejdere, der går op i deres arbejde. Du finder os i Roskilde, og herfra kører vi ud til kunder på hele Sjælland, når der er brug for det. Har du brug for et uforpligtende tilbud på din opgave, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme