AKS-Multimand

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AKS-Multimand

I Herning finder du AKS-Multimand, der kan hjælpe dig med dine tømrer- og murerprojekter. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde vores kunder gode og holdbare løsninger med flotte detaljer. Har du et projekt, du kunne bruge vores hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag.

 

Vi lytter til dine behov

Hos AKS-Multimand ønsker vi at gøre alle vores kunder glade og tilfredse med de løsninger, vi udfører. Vi lytter altid grundigt til de ønsker og behov, du har til resultatet, så vi i fællesskab kan finde den løsning, der lever op til dine forventninger. Hos AKS-Multimand leverer vi altid kvalitetsløsninger, og du er derfor altid i trygge hænder, når du beder os om at varetage dine opgaver. Vi står gennem hele vores samarbejde til rådighed for råd og vejledning, så skulle du have behov for en specialists vurdering, så er vi ikke mere end et opkald væk.

 

Hos AKS-Multimand kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Køkkenmontage
  • Legepladser
  • Tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte
  • Bad og toilet
  • Fliser og klinker
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger

 

Med vores lange erfaring bag os har vi opbygget mange kompetencer og et stort kendskab til diverse materialer og løsninger, og vi er derfor i stand til at løse både større og mindre projekter for vores kunder. Vi tilbyder altid vores løsninger til konkurrencedygtige priser, så hvis du kunne tænke dig at få et uforpligtende tilbud, så udarbejder vi også gerne dette til dig.

 

Vil du have besøg af AKS-Multimand?

Hvis du kunne tænke dig at få de bedste resultater i din bolig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har base i Herning, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Viborg, Silkeborg, Ringkøbing og Holstebro.

 

For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme