AJ. KON IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AJ. KON IVS

Hos AJ. KON IVS hjælper vi vores kunder med udførelsen af deres boligprojekter. Vi har mange års erfaring bag os, som sætter os i stand til at imødekomme de ønsker og behov, vores kunder måtte have til deres projekt. Vi tilbyder en grundig gennemgang og vejledning om projektet, så du kan træffe de vigtige og afgørende belsutninger omkring dit projekt. Når du samarbejder med AJ. KON IVS, kommer du som kunde altid i første række. 

 

AJ. KON IVS - Hos os er det nemt 

Når du står over for et boligprojekt, er der mange valg, der skal træffes, for at projektet kommer godt fra start og sikkert i mål. Vi står til rådighed gennem hele forløbet og ønsker at gøre det så nemt for dig at være kunde. Vi står for koordineringen af de forskellige fagmænd, rydder pænt op efter os og er aldrig mere end et opkald væk, når du har brug for os. Alt sammen for at gøre din oplevelse så god som muligt. 

 

Hos AJ. KON IVS kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Bad og toilet 
  • Nybyggeri 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte 
  • Byggestyring ved renoveringsopgaver og tilbygninger

 

Når AJ. KON IVS står for din byggestyring, giver vi vores kunder en samlet pris for hele arbejdet. Vi udarbejder tidsplaner og tilbud til vores kunder og står også for kommunikationen til diverse fagmænd, der skal ind over projektet. Vi hjælper med indhentelsen af byggetilladelser og andet hos din kommune, så du ikke skal bekymre dig om dette. For os er det vigtigt, at du får en let og overskuelig byggeproces. 

 

Få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Hvis du har opgaven, så har vi hos AJ. KON IVS løsningen. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

 

Du finder AJ. KON IVS i Albertslund, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Brøndby, Tårnby, Kastrup, Sundby, på Nørrebro, Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

 

Vi glæder os til at høre om dine boligprojekter!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme