AJ-bygconsult

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AJ-bygconsult

Hos AJ-Bygconsult hjælper vi kunder med at gøre deres husdrømme til virkelighed. Vores dygtige arkitekter og bygningskonstruktører har alle mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor hjælpe dig godt gennem dit byggeprojekt, så du nemt og sikkert kommer fra A til B.

 

Vores kompetencer spænder vidt

Uanset om du søger hjælp til en moderne villa, et klassisk parcelhus eller måske en stilren og minimalistisk bolig, så kan du hos AJ-Bygconsult få hjælp til tegningerne hertil. Vores dygtige arkitekter lytter til de tanker og overvejelser, du har gjort dig i forhold til din kommende bolig, og sammen finder vi frem til en løsning, der opfylder de krav, du måtte have. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade for det arbejde, vi leverer, og derfor er du altid i centrum for samarbejdet.

 

Hos AJ-Bygconsult kan du få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning
  • Arkitekttegninger af dit boligprojekt
  • Byggestyring
  • Byggetilladelser
  • Bygningskonstruktøropgaver

 

Har du allerede fået tegnet dine boligdrømme, tilbyder vi hos AJ-Bygconsult også at stå med på sidelinjen gennem byggeprocessen som din bygherrerådgiver. Som bygherrerådgiver sikrer vi, at dit byggeri opføres korrekt og helt som aftalt. Vi er din professionelle rådgiver, der hjælper dig med et godt og sikkert byggeforløb, og som uden undtagelse varetager dine interesser.

 

Ønsker du hjælp til at få indfriet dine boligønsker?

Kunne du tænke dig at få gjort dine boligdrømme til virkelighed, så er det AJ-Bygconsult du skal kontakte. Vores kompetente medarbejdere sikrer, at du kommer sikkert igennem dit byggeprojekt, og at du står tilbage med din drømmebolig.

 

Ønsker du nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar herpå. Du finder AJ-bygconsult i Rønnede, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Næstved, Faxe og Ringsted.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme