AH Byg og murerservice IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AH Byg og murerservice IVS

Trænger huset til en modernisering, eller har du et byggeprojekt i tankerne, som du gerne vil have lavet - så kontakt AH Byg og murerservice IVS. Jeg er rutineret i mange typer af opgaver og tager også gerne mod en udfordring, som er med til at udvikle mig fagligt.

 

En fagmand du kan stole på

Jeg overholder altid alle indgåede aftaler, så du som kunde kan føle dig tryg ved at have mig til at varetage dine boligprojekter. Jeg overholder altid mine tidsplaner og prisaftaler, men skulle jeg mod forventning finde et uforudset problem, underretter jeg dig selvfølgelig som det første. Sammen finder vi en løsning på, hvad jeg skal foretage mig for at ordne opgaven bedst muligt.

 

Jeg tilbyder at lave:

  • Flise og klinkearbejde
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Støbning af isokern
  • Hul i bærende væg

 

Er du i gang med et større byggeprojekt, tilbyder jeg også hovedentrepriser på murerarbejde. Jeg har stor rutine i hovedentrepriser og kan varetage både større og mindre projekter.

 

Kontakt AH Byg og murerservice IVS

Vil du vide mere om, hvad AH Byg og murerservice kan gøre for dig, så kontakt mig allerede i dag. Jeg står klar til at rådgive og vejlede dig professionelt og giver også et uforpligtende tilbud på dine opgaver. Mit firma har adresse i Fredensborg, og herfra kører jeg til kunder i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

Jeg glæder mig til at høre om dine boligprojekter!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme