Ager-Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ager-Byg ApS

Hos Ager-Byg ApS står vi klar til at rådgive og hjælpe med fagfolk til at udføre dine boligprojekter. Vi har mange års erfaring i branchen, som gør os i stand til at se muligheder og løsninger for byggeriet, men også se de mere kritiske sider og de behov, der er brug for at blive dækket, for at du som kunde kan få det bedst mulige resultat frem ved dit byggeprojekt.

 

Vi går i dybden

Det er vigtigt for os at lære vores kunder godt at kende. Når vi kender vores kunder godt, kan vi langt nemmere spore os ind på den løsning, der er den rigtige for projektet, og dermed stå tilbage med et flot resultat og tilfredse kunder. Vi starter derfor altid med en god og grundig dialog, hvor vi kan forventningsafstemme projektet og sammen finde den løsning, der lever op til dine forestillinger. Vi finder altid de rette fagfolk til dine byggeprojekter og har dygtige fagfolk i alle brancher.

 

Hos os er du i trygge hænder

Når du lader Ager-Byg ApS varetage din entreprise, er du sikker på at få et resultat, der ligger ud over det forventede. Vi har fornuftige og konkurrencedygtige priser, som gør os til en attraktiv samarbejdspartner, når du skal have udført dit boligprojekt.  

 

Vi kan være behjælpelige inden for følgende kategorier:

  • Anlægsgartnerarbejde
  • Elinstallationer
  • Gulvlægning
  • Jord og beton
  • Malerarbejde
  • Murerarbejde
  • Nedrivning
  • Tømrerarbejde
  • VVS-opgaver

 

Ingen opgaver er for store eller for små, vi klarer både renovationer, nybyg, tilbyg, udestuer og nedrivninger. Vores dygtige fagfolk besidder hver især store kompetencer, som til sammen udgør det perfekte team. Når du beder os om at varetage dine opgaver, er du derfor altid i kontakt med de stærkeste fagfolk til opgaven.

 

Skal vi hjælpe med dit byggeri?

Vil du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit byggeri, så er det Ager-Byg ApS du skal kontakte. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Du finder os i Glostrup!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme