Kunde billede

Linda Holmberg

August 2019

Nytegnet hus
Jeg/vi har fået tegnet et nyt hus hos Arkitekt Daniel Nielsen. Vi kan varmt anbefale ham. Der har været tid til at overveje , ændre og fremfor alt på en behaglig måde fundet frem til hvordan vores hus
Læs mere  

aDN / arkitekt Daniel Nielsen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Linda Holmberg

August 2019

5,0/5
Nytegnet hus
Jeg/vi har fået tegnet et nyt hus hos Arkitekt Daniel Nielsen. Vi kan Læs mere  

aDN / arkitekt Daniel Nielsen

Drømmer du om at bygge din drømmebolig eller måske et sommerhus, er det en god ide at få en arkitekt ind over projektet. Hos arkitekt Daniel Nielsen hjælper vi kunder med at at indfri de ønsker og forventninger, de har til deres kommende bolig. Med en baggrund som både tømrer, bygningskonstruktør og arkitekt er Daniel Nielsen godt klædt på til at rådgive dig i alle projekts faser, og du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som din samarbejdspartner!


> Tjek evt hjemmesiden: https://arkitektdn.dk/

> Få inspiration blandt bygget og igangværende projekter: https://arkitektdn.dk/inspiration/

> Eller seneste projekter i bloggen: https://arkitektdn.dk/blog/


Fokus på de bedste løsninger

Hos arkitekt Daniel Nielsen går vi op i at tegne og bygge boliger, der ikke blot er arkitektonisk smukke, men som også er holdbare nu og i fremtiden. Vi benytter os derfor af bæredygtige og sunde materialer, som er til gavn for både beboerne, men også for vores klima.

 

I tæt samarbejde med vores kunder finder vi frem til de optimale løsninger, hvor der er fokus på bl.a. dagslys, sundt indeklima, miljøvenlige materialer og bygbare løsninger. Hos arkitekt Daniel Nielsen gør vi det muligt for vores kunder at vælge en bæredygtig vej i alle aspekter.  

 

Arkitekt Daniel Nielsen tilbyder:

  • Arkitektrådgivning
  • Ingeniørrådgivning
  • Byggestyring
  • Energiberegninger
  • Landskabs- og haveindretning

 

Arkitekt Daniel Nielsen har mere end 15 år hjulpet kunder med at tegne, designe og bygge kunders drømmebolig. Vores lange erfaring har sat os i stand til at løse mange typer af projekter, der skaber glæde og gavn for vores kunder.

 

Du finder os på Frederiksberg

Lyder vores design fokus og tilgang som noget for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Udfyld blot vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Du finder arkitekt Daniel Nielsen på Frederiksberg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. København, Holbæk, Næstved, Roskilde og Lyngby, men kører også gerne længere, når vores kunder har brug for vores hjælp!

 

Arkitekt Daniel Nielsen glæder sig til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme