AdamsGulve IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

AdamsGulve IVS

Overvejer du at få lavet epoxygulve i din bolig, så tilbyder vi hos Adams Gulve IVS et flot og enestående koncept, hvor vi matcher dine gulve og en bordplade til dig. På den måde kan du få et personligt og unikt look i din bolig.  

 

Hvorfor vælge et epoxygulv?

Epoxy er et slidstærkt materiale med lang holdbarhed, der kræver minimal vedligeholdelse. Epoxy består af en hærder og en binder, der i kombination skaber et meget fleksibelt og rengøringsvenligt materiale, der kan benyttes i både private hjem og i industrien. Hos Adams Gulve IVS tilføjer vi epoxyen maling, lim og andre tætningsmidler, der blander og binder massen sammen og gør den tæt. Vi har stor ekspertise inden for farve af epoxygulve og kan derfor give dit hjem et helt enestående look, du kan glæde dig over i mange år frem.

 

Hvem er Adams Gulve IVS?

Adams Gulve IVS er et nystartet firma fra 2019, der p.t. beskæftiger to dygtige fagmænd. Vi har flere års erfaring med os og er derfor godt rutineret i udførelsen af epoxygulve. Hos Adams Gulve IVS tilbyder vi en unik stil til vores kunder, hvor vi ikke kun udfører epoxygulve, men også tilbyder vores kunder at skabe en unik bordplade, der giver rummet en sammenhængende og flot stil. Vi tilbyder vores løsninger til både private og erhvervskunder og til både større og mindre projekter.  

 

En god dialog med kunder er altafgørende for det bedste resultat

Når du beder Adams Gulve IVS om at varetage dine opgaver, vil du blive mødt af et fagligt dygtigt og kompetent team, der gør alt de kan for at imødekomme dine ønsker til et epoxy gulv. Inden vi udfører vores arbejde, er det vigtigt for os at have en god og grundig dialog med vores kunder, hvor vi lytter til de ønsker og tanker, du har gjort dig om dit nye gulv. Vi stiller altid vores store ekspertise til rådighed og vejleder hellere end gerne vores kunder omkring farve og udførelse, så vores kunder kan få præcis det resultat, de havde forventet.

 

Overvejer du et epooxygulv?

Går du og drømmer om et gulv, der kan klare lidt af hvert, og som er nemt at holde, så kontakt Adams Gulve IVS og lad os tage en faglig snak. Fra vores firmaadresse i Vojens kører vi til kunder i bl.a. Kolding, Haderslev og Aabenraa og også gerne hjem til dig.

 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit gulv, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Vi hos Adams Gulve IVS glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme