Acus Byg IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Acus Byg IVS

Acus Byg v. Arvaidas Acus

- vi laver snedker- og tømreropgaver til perfektion


Har du en idé til et skræddersyet tømrerprojekt, skal du have monteret et nyt køkken, eller ønsker du at få renoveret en gammel trappe? Vi kan hjælpe dig med alt inden for snedker- og tømrerarbejdet, og vi går ikke før, alt står snorlige.


Acus Byg udfører opgaver inden for:


- Snedkerarbejde

- Tømrerarbejde

- Køkkener

- Trapper

- Træmøbler

- Skræddersyet projekter efter kundens ønske

Vi er to mand i Acus Byg, hvoraf den ene, Arvaidas Acus, er ejer og grundlægger af firmaet. Vi har begge mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi strækker os langt for at hjælpe vores kunder i mål med deres byggedrømme. Vi holder til i Rødovre, men løser gerne opgaver på hele Sjælland.


Perfektion ned til mindste detalje

Det er vigtigt for os konstant at være i udvikling og lære nye teknikker og løsninger i vores fag. På den måde sikrer vi vores kunder det bedste håndværk. Vi er ligeledes detaljenørder, hvilket vil sige, at vi ikke afslutter en opgave, før selv den mindste detalje er lige i øjet.


Lad os hjælpe dig med dit projekt

Vi glæder os til at høre om dit byggeprojekt og står klar til at løse det for dig. Så tøv ikke med at ringe til os allerede i dag. Vi løser både stort og småt og lover, at det bliver godt!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme