ABC Maleren

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

ABC Maleren

ABC Maleren er dit trygge og sikre valg, når du skal have udført dit malerarbejde. Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget og kan derfor tilbyde kvalitetsløsninger, der har fokus på dine ønsker og behov. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt ABC Maleren og lad os høre om den opgave, du søger løst. 

 

Dine behov er i fokus 

Som kunde hos ABC Maleren er det dine ønsker og krav samt den gode service, der er i fokus. Vi ønsker at indfri vores kunders forventninger, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i den enkelte opgave, så vores kunder føler sig hørt og forstået. Vi tilbyder altid vores ekspertise på området, så vores kunder kan få det resultat, de ønsker i deres bolig. Vi har et bredt kendskab til både materialer og metoder, og vi kan derfor vejlede dig frem til et godt resultat. 

 

Hos ABC Maleren kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet 
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter 
  • Maling af karme og gulve 
  • Maling af facader 
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger 

 

Vores lange erfaring har rutineret os i mange typer af opgaver, og vi kan derfor hjælpe ved både større og mindre projekter. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsløsninger, som vores kunder vil få glæde af i mange år frem, og går derfor aldrig på kompromis med udførelsen af vores arbejde. Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt, så står vi også gerne til rådighed for udarbejdelsen af dette.

 

Få gang i udførelsen af dine projekter

Hvis du ønsker at få startet op på dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du skal gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Vanløse, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hvidovre, Rødovre, Valby, Taastrup og resten af Storkøbenhavn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme