AB Tømreren

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


AB Tømreren

Siden 1998 har AB Tømreren hjulpet kunder med at få løst deres boligprojekter på den nem og sikker måde. Vores lange erfaring har givet os en bred ekspertise inden for tømrerfaget, og vi kan derfor hjælpe med selv de mest udfordrende opgaver. Hvis du søger en dygtig samarbejdspartner til udførelsen af dine projekter, så kontakt AB Tømreren og lad vores dygtige håndværkere høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Et sikkert valg 

Hos AB Tømreren ønsker vi, at alle vores kunder skal have en tryg og god oplevelse, når de skal renovere, bygge til eller om. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores kunders projekter, så vi på bedst mulig vis kan rådgive om materialer, metoder m.m., som giver vores kunder det ønskede resultat. For at vores kunder skal være ekstra trygge i vores samarbejde, og for at vise, vi er seriøse omkring vores arbejde, har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri. Dansk Byggeri tilbyder garantiordningen Byg Garanti, som vores kunder er dækket under, så skulle der mod forventning opstå fejl eller mangler ved dit byggeri, så er du i sikre hænder. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde korrekt hver gang!

 

Hos AB Tømreren kan du bl.a. få hjælp til:

  • Renovering og montering af døre og vinduer 
  • Tag, tagkviste og tagrender 
  • Fugeteknikeropgaver
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver 
  • Lægning og reparation af trægulve
  • Garager og carporte
  • Ombygninger og tilbygninger til sommerhuse 
  • Træterrasser 

 

Vi går altid til arbejdet med en effektiv og sikker hånd, så uanset om du står over for et større eller et mindre projekt, så er vi klar til at hjælpe med udførelsen heraf. Vi tilbyder også gerne at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud, der bygger på gode og konkurrencedygtige priser. 

 

Har du lyst til samarbejde med AB Tømreren?

Hvis du synes, at vi lyder som firmaet for dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar på vores adresse i Holmegaard, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Næstved, Vordingborg, Faxe, Sorø og København.

 

Du skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme