Kunde billede

Jimmy Sigenstrøm

Oktober 2019

Totalrenovering
Vi brugte Aalborg Murermester til en gennemgribende renovering, i forbindelse med en sag med byggesjusk og ulovligt byggeri af Jorton A/S. Vi fik banket gulve op som der var lavet ulovlig gul
Læs mere  

Kunde billede

E/F Danmarksgade 96

Oktober 2019

Facaderenovering
Renovering af facade herunder revner og revnedannelse samt mailing af ældre ejendom. Tilbud: Der blev givet et tilbud der prismæssigt var på linje med de øvrige der blev indhentet. Førstehåndsind
Læs mere  

Kunde billede

Iben Sieberichs

September 2019

Renovering af bryggers
Renovering af bryggers med nyetablering af gulvvarme og udskiftning af rør. Finpudsning af vægge og klinker på gulv. Meget fint stykke arbejde udført til den aftalte pris.
Læs mere  

Aalborg Murermester ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jimmy Sigenstrøm

Oktober 2019

5,0/5
Totalrenovering
Vi brugte Aalborg Murermester til en gennemgribende renovering, i forb Læs mere  
Kunde billede

E/F Danmarksgade 96

Oktober 2019

2,7/5
Facaderenovering
Renovering af facade herunder revner og revnedannelse samt mailing af Læs mere  
Kunde billede

Iben Sieberichs

September 2019

5,0/5
Renovering af bryggers
Renovering af bryggers med nyetablering af gulvvarme og udskiftning af Læs mere  

Aalborg Murermester ApS

Hos Aalborg Murermester ApS kan vi hjælpe kunder med at løse deres murerprojekter. Vi står bl.a. til rådighed ved reparationer, renoveringer og etablering af nye badeværelser, tilbygninger og udestuer, men også de mere traditionelle mureropgaver, derudover er vi også Aut. Kloakmester. Vi har mere end 15 års erfaring inden for faget, og vi er derfor sikre på, vi kan hjælpe dig frem til en løsning, der lever op til dine forventninger. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Aalborg Murermester ApS og lad os varetage din opgave. 

 

Vi er med hele vejen 

I et samarbejde med Aalborg Murermester ApS har du professionelle fagmænd ved din side fra første samtale til udført arbejde. Vi deler gerne ud af vores store ekspertise, så du kan træffe de afgørende beslutninger omkring dit byggeri. Vi har været med til mange typer af løsninger og ved derfor, hvilke der er holdbare, og hvilke materialer der har den højeste kvalitet. Ud fra dine ønsker, behov og personlig smag finder vi altid frem til en løsning, vores kunder vil sætte pris på. 

 

Hos Aalborg Murermester ApS kan vi bl.a. stå til rådighed ved:

  • Facaderenovering 
  • Kalkning
  • Udvendig facadeisolering 
  • Fliser og klinker 
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Støbning af gulv med gulvvarme 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Bad og toilet 
  • Altan og balkon 
  • Kloakopgaver

 

Vores lange erfaring har gjort os rutinerede inden for mange typer af opgaver, og vi kan derfor stå til rådighed ved både mindre fagentrepriser og hovedentrepriser. Kunne du tænke dig at få en professionel vurdering på udførelsen af dit projekt, så står vi også klar til tage en god dialog. Vi tilbyder også udarbejdelse af uforpligtende tilbud, hvis du skulle ønske et godt tilbud på udførelsen. 

 

Kontakt Aalborg Murermester ApS, hvis du ønsker det bedste

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, så gør som vores mange andre tilfredse kunder og bed om hjælp til udførelsen fra Aalborg Murermester ApS. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Aalborg SØ, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Nørresundby og Frederikshavn. 

 

Kom nemt i kontakt med os ved at indtaste få oplysning i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Vi hos Aalborg Murermester ApS ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme