A-Zmalerservice v/Abdallah Zeaiter

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

A-Zmalerservice v/Abdallah Zeaiter

Hos A-Z Malerservice hjælper vi private og erhvervskunder med udførelsen af deres maleropgaver. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne firma, og derfor vil du altid blive mødt af fagligt kompetente malere, der brænder for at udføre kvalitetsarbejde i din bolig. Har du en maleropgave, du ønsker professionelle malere til at varetage, så kontakt A-Z Malerservice og lad os stå for udførelsen.

 

God service og veludført arbejde

Når du samarbejder med A-Z Malerservice, er det vigtigste dig som kunde. Vi bruger derfor god tid på at lære din opgave og behov at kende, så vi på bedst mulig vis kan indfri de forventninger, du måtte have. Vi vil hellere end gerne dele ud af vores store ekspertise, så har du spørgsmål vedr. valg af farver, teknikker eller produkter, så giver vi gerne vores bud på en løsning. Vi mener, at denne kombination giver de bedste resultater for vores kunder, og det er det, der i sidste ende er det vigtigste for os.

 

Hos A-Z Malerservice kan vi bl.a. varetage:

  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Opsætning af filt og glasvæv
  • Spartling
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af facader
  • Maling af døre og vinduer  
  • Sprøjtelakering

 

For at vise vores kunder, at vi er seriøse omkring vores arbejde, har vi valgt at melde os ind i Danske Malermestre, der gennem deres garantiordning dækker vores kunder ved fejl og mangler i deres boligprojekt. Vi sørger selvfølgelig for, at de løsninger, vi udfører, er korrekte og i høj kvalitet, så det ikke bliver nødvendigt at gøre brug af garantien, men vi er glade for at kunne give vores kunder denne tryghed.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vil du gerne i gang med udførelsen af dit malerprojekt, og kunne du være interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgaver, så kontakt A-Z Malerservice og lad os hjælpe dig godt på vej. Vi har base i København NV, og herfra kører vi til kunder i hele Hovedstaden, Roskilde, Herlev og Rødovre.

 

For hurtig kontakt med os udfyld blot få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med svar.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme