Kunde billede

Maria Broe

Juli 2019

Væltning af væg
Vi fik både væltet en væg og skåret ud i loftet til en emhætte. Arbejdet blev udført helt efter aftalen, til en fair pris og vi fik rigtig gode råd og vejledning af Anders undervejs i processen.
Læs mere  

Kunde billede

Birgitte Boisen

Marts 2019

Nyt trægulv i stue
Jeg har fået lagt trægulv i hele stuen med fuld tilfredshed. Der var god kommunikation med A.E.BYG hele vejen igennem. Kom til den aftalte tid og arbejdet var færdig til aftalt tid. Håndværket er
Læs mere  

A. E BYG OG MONTAGE

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Maria Broe

Juli 2019

5,0/5
Væltning af væg
Vi fik både væltet en væg og skåret ud i loftet til en emhætte. Arbejd Læs mere  
Kunde billede

Birgitte Boisen

Marts 2019

4,8/5
Nyt trægulv i stue
Jeg har fået lagt trægulv i hele stuen med fuld tilfredshed. Der var Læs mere  

A. E BYG OG MONTAGE

Ønsker du en fagmand med styr på sit håndværk, så er det A.E. BYG OG MONTAGE, du skal kontakte. Vi er et effektivt firma, der står klar til at hjælpe med dine byggeprojekter. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, så uanset hvilken opgave du søger løst, så kan vi hos A.E. BYG OG MONTAGE være behjælpelige.

 

Personlig service

Når du vælger A.E. BYG OG MONTAGE til at udføre dine opgaver, vil du altid blive mødt af seriøse fagmænd, der giver en personlig service. Vores dygtige fagmænd sætter sig grundigt ind i vores kunders behov gennem en god indledende dialog. Her lytter vi til de tanker, du har gjort dig i forbindelse med opgaven, hvad dine ønsker er til resultatet, og hvilke krav du evt. kunne have til udførelsen. Vi tilbyder altid god og grundig vejledning i udvælgelsen af materialer, så du kan få en god løsning uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af dit resultat.

 

Hos A.E. BYG OG MONTAGE kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Lægning af trægulve samt reparation heraf
  • Taglægning
  • Opsætning af tagrender i plast og stål

 

Selvom vi er et nyetableret firma, har vi flere års erfaring i branchen. Vi har opbygget mange kompetencer inden for feltet og kan derfor imødekomme de opgaver, vores kunder stiller os overfor. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores løsninger og udarbejder også gerne et gratis og uforpligtende tilbud på dine opgaver.

 

Din lokale fagmand  

Fra vores base i Fredericia kører vi ud til kunder i bl.a. Kolding, Vejle og Middelfart. Vores kompetencer er mange, og vi er derfor sikre på, vi altid kan finde en løsning, der passer til netop dine behov. Ønsker du at få kontakt til A.E. BYG OG MONTAGE - din professionelle tømrer, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi hos A.E. BYG OG MONTAGE glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme