3KByg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3KByg ApS

Står du over for et større byggeprojekt, og har du brug for fagligt stærke håndværkere med hænderne skruet godt på, så er det 3KByg ApS, du skal kontakte. Hos os får du råd og vejledning gennem hele dit byggeprojekt, så du ender ud med det bedst mulig resultat.

 

Hvem er 3KByg ApS

Siden 2018 har vi hos 3KByg ApS hjulpet kunder med at løse deres boligprojekter. Selvom vi et nystartet firma, har vi alle flere års erfaring bag os, som gør os i stand til at løse mange typer af opgaver, på bedst mulig vis. Vi er derfor et trygt og sikkert valg, når du skal vælge fagmand til at varetage dine opgaver.

 

Vi kan varetage opgaver som:

  • Facaderenovering
  • Reparation af sætningsskader
  • Gulvlægning
  • Bad og toilet
  • Garager og carporte
  • Nybyg, tilbyg og udestuer
  • Kloakarbejde
  • Mureropgaver
  • Taglægning
  • Montering af døre, vinduer og køkkener

 

Vi tilbyder alle vores services til private og erhvervskunder.

 

Vi lytter til dine behov

Det vigtigste for et vellykket byggeprojektet er opfyldelsen af dine behov. Derfor tager vi os god tid til at sætte os ind i opgaven og lave en gennemgang af de opgaver, der er nødvendige at foretage for at komme i mål med projektet. Vi tager dig i hånden gennem hele projektet og holder dig løbende opdateret, så du er med på projektets fremskridt,

 

Den bedste løsning er den du får

Når du booker 3KByg ApS til at udføre dine byggeprojekter, er du altid sikker på at få den bedste kvalitet. Vi udfører nemlig kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og stopper ikke før, du og vi selv er tilfredse med projektet. På den måde garanterer vi, at arbejdet er udført korrekt, og vi sikrer samtidig, at du er glad og tilfreds ved projektets afslutning.

 

Skal vi udføre dit byggeprojekt?

Har du spørgsmål vedrørende vores services, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at rykke ud fra vores adresse i Middelfart, når vores kunder har brug for det. Husk du med fordel kan udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme