2tal Varmeservice /Kenneth Matzen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2tal Varmeservice /Kenneth Matzen

2tal Varmeservice/Kenneth Matzen

- Løser alle former for VVS-arbejde


Skal du have løst en VVS-opgave, kan du ringe til 2tal Varmeservice, som altid står klar til at løse dit problem. Firmaet er som udgangspunkt enmandsdrevet, men ved større opgaver har jeg mulighed for at hyre ekstra mandskab ind. Ingen opgave er derfor for stor eller for lille til mig. Jeg kan blandt andet hjælpe med:


- Blikarbejde

- Jordvarme

- Faldstammer

- Autoriseret VVS

- Pillefyr/stokerfyr

- Solvarme

- Varmepumpe

- Genvindingsanlæg


Og mange flere ting. Du kan derfor altid kontakte mig for en uforpligtende samtale omkring dit kommende projekt, og sammen kan vi drøfte hvilke muligheder du har, og hvordan jeg kan være behjælpelig.


Sjælland som min arbejdsplads

2tal Varmeservice holder til i Slangerup, men kører gerne på hele Sjælland for at løse opgaver. Virksomheden er etableret i 2016, men jeg har siden 2009 været selvstændig, og jeg har derfor en del års erfaring, som sikrer dig kvalitetsarbejde. Hos mig er du som kunde i centrum, og det veludførte job er i højsædet. Jeg ønsker kun at aflevere et solidt stykke arbejde, som både du og jeg kan være tilfredse med.


Sidder du og mangler hjælp, så tøv endelige ikke med at kontakte mig for en snak omkring dit næste projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme