27 anbefalinger

4,9 / 5    27 anbefalinger

Danmarks Flotteste Tømrer

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

Danmarks Flotteste Tømrer
- kreativt tømrerarbejde, når det er flottest

I dag er det normalt, at man som håndværker har speciale i én type opgave. Men hos Danmarks Flotteste Tømrer tænker vi anderledes - vi synes det er fedt at komme rundt til alsidige opgaver. Vi er nemlig tre mand med mange idéer og kreative kundskaber, som vi nyder at udfolde på forskellige måder.

Flere arbejdskategorier:

• Gulve, køkkener, indvendige døre
• Vinduer, yderdøre, terrasser, carporte etc.
• Træfældning og -beskæring
• Snedkerlavede møbler under firmaet VAD Design

Tømrermesteren selv
Jeg hedder Stefan Vad Sørensen, og som tømrermester elsker jeg at operere med stort tømmer såvel som små detaljerede projekter. Derfor kan du opleve mig og mine to ansatte i aktion med at fælde træer, i færd med at lægge tag samt nørkle med specialproduktionen af plankeborde, reoler og TV-borde. Sidstnævnte foregår i mit andet firma, VAD Design.

Det kreative hjørne
Med VAD Design dyrker jeg det unikke og specielle - hvor jeg sammen med dig som kunde skaber noget, som ingen andre har. Det tilfredsstiller virkelig noget i mig. Men på samme vis holder jeg også af det grove træfældningsarbejde, og de nødvendige træfældningscertifikater har jeg fra Skovskolen Nødebo.

Hvorfor Danmarks flotteste?
Jeg bliver tit spurgt til firmaets navn, og egentlig startede det som en reel joke, da jeg var i lære. Når vi havde afsluttet et særligt pænt stykke tømrerarbejde, kaldte vi det for ”Danmarks flotteste”. Da firmaet skulle navngives, blev det bare sådan, for jeg gad ikke navn uden betydning. Jeg ønskede et navn, som folk kan huske.

Velkommen til!

Udført af
Firma:
Danmarks Flotteste Tømrer
CVR:
35097473
Sted:
Lauravej 26. 2 th , 2500
Email
stefan@dft.nu
Profil:
Klik her
Telefon:
28264406

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.