43 anbefalinger

5 / 5    43 anbefalinger

Frisk Malerservice

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

Er din bolig overflader triste og kedelige, og trænger de til en frisk gang maling, så kontakt Lars Frisk hos Frisk Malerservice og lad os klare arbejdet. Vi udfører godt gammeldags med en altid høj service og stor faglig stolthed. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og derfor er du altid garanteret et godt resultat, når du vælger os til at varetage dine opgaver.


Frisk Malerservice tilbyder 1. klasses malerservice til alle

Hos Frisk Malerservice vi mange års erfaring inden for malerfaget. Det har sat os i stand til at løse mange typer af opgaver, store som små. Vores kompetente fagmænd brænder for deres arbejde, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på de opgaver du måtte søge hjælp til. Vi er p.t. 8 dygtige fagmænd, der alle besidder mange kompetencer, der tilsammen gør os til det bedste malerteam for vores kunder.


Hos Frisk Malerservice kan du få hjælp til:

  • Malerarbejde indendørs
  • Malerarbejde udendørs
  • Renovering af døre og vinduer
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

Vi tilbyder vores services til både private og erhvervskunder og uanset størrelsen af opgaven. Vores lange erfaring har givet os rutine inden for mange områder, og vi er derfor i stand til at løfte en bred vifte af opgaver, som f.eks. maling af vægge, lofter, gulve og paneler.


Vi er et sikkert valg

Hos Frisk Malerservice ved vi, hvor vigtigt det er, at kunderne er trygge og har tillid til deres fagmand. Derfor tager vi altid en god indledende dialog med vores kunder, hvor vi foretager en grundig gennemgang af opgaven og forventningsafstemmer, hvad der skal til for at få det bedste resultat. Vi vejleder gerne omkring valg af materialer og farver, hvis der skulle være brug for det.


For at give vores kunder en ekstra sikkerhed for veludført arbejde har vi valgt at melde os ind i Danske Malermestre, der giver et års garanti fra fakturaen er udskrevet.


Har du lyst til at få besøg af os?

Står du med en konkret opgave, du søger løst, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt!


Vi står klar på vores adresse i København til at hjælpe kunder i Hovedstadsområdet og på det meste af Sjælland.


Vi glæder os til at høre fra dig!

LYT EVT TIL VORES RADIO SPOT PÅ "SLR RADIO" 20 MIN OVER HEL I ULIGE UGER
Udført af
Firma:
Frisk Malerservice
CVR:
25518500
Sted:
Skindergade 15 , 1159
Email
info@friskmalerservice.dk
Profil:
Klik her
Telefon:
71703137

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.