119 anbefalinger

4,9 / 5    119 anbefalinger

HS Gulvservice

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

HS Gulvservice

- Trænger dine gulve til en kærlig hånd? 


HS Gulvservice har eksisteret siden 2008 og er drevet af gulvmester Mikael Jensen, som har slebet, lakeret og efterbehandlet gulve siden 1994. Sammen med sine fire mand ordner han gulve for private, virksomheder og offentlige institutioner - og HS Gulvservice har særlig ekspertise i gulvslibning, gulvafhøvling og opstregning i sportshaller. 


Vores services inkluderer bl.a.: 

- Gulvslibning

- Gulvafhøvling

- Vedligeholdelse af gulve

- Lakering og oliering

- Lud- og sæbebehandling

- Hvidpigmentering

- Opstregning af baner i sportshaller - inde og ude

- Epoxy- og metallic epoxy gulve


Mindre administration skaber fornuftige priser 

Da vi er en mindre virksomhed, holder vi administrationsomkostningerne på et minimum, og da vi i mange år har haft et tæt samarbejde med leverandører som Scandinova, får vi nogle rigtig gode rabatter. Alt sammen resulterer i fornuftige priser på dit gulv. 

Vi bruger kun de bedste produkter og maskiner, og vi yder tre års garanti på gennemslid af lakoverflader ved normal brug af gulvet, når gulvet er lakeret med Bona-gulvlak. 


Mere end almindelig gulvslibning

I 2004 begyndte vi ud over traditionel gulvslibning i boliger at specialisere os i at slibe og strege baner op i idrætshaller. Vi udfører denne service i forbindelse med alle sportsgrene - både på trægulve indenfor i hallerne og på asfalt samt fliser udenfor. 


Råd og vejledning

Har du brug for professionel råd og vejledning i forbindelse med dine gulve, og leder du efter en troværdig håndværker, som holder aftaler, og som altid gør lidt ekstra? Så er HS Gulvservice et helt oplagt valg.

Vi holder til i Ballerup, men kører i det meste af Sjælland, storkøbenhavn, fx Skovlunde, Måløv, Egedal, Smørum, Værløse, Vallensbæk, Rødovre og Hvidovre. Bor du i området og har brug for gulvslibning, gulvafhøvling eller noget helt tredje, så kontakt os gerne.

Udført af
Firma:
HS Gulvservice
CVR:
31375827
Sted:
Hedeparken 145 3 th , 2750
Email
mikael@hsgulvservice.dk
Profil:
Klik her
Telefon:
22977282

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.