36 anbefalinger

4,9 / 5    36 anbefalinger

Glarmester Sode

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

Glarmester Sode v. Kevin Gordon

- alt arbejde inden for glas og ruder til en god pris


Har du brug for en alsidig glarmester, så er det mig, du skal ringe til. Jeg løser stort set alle typer glarmesteropgaver lige fra montering af termoruder til brusevægge på badeværelset.


Jeg laver følgende arbejde med glas og ruder:


- Termoruder

- Glasdøre

- Døre og vinduer

- Brusevægge

- Spejle


Jeg blev udlært glarmester i 2011 og grundlagde mit enkeltmandsfirma Glarmester Sode i 2018. Jeg har derfor en god portion erfaring i faget og er yderst dedikeret til mit arbejde. Det er vigtigt for mig at efterlade et godt håndværk, som både kunden og jeg er tilfreds med.


Tilbyder Danmarks bedste håndværkergaranti

Via mit medlemskab hos Glarmesterlauget sikrer jeg mine kunder Danmarks bedste håndværkergarantiordning Glas med Garanti, som sørger for en hurtig og professionel håndtering af klager. Ordningen sikrer dig mod fejl og mangler og dækker i op til 5 år efter udført arbejde og ved skjulte fejl i op til 10 år.   


Kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Jeg strækker mig altid langt for at finde den bedste pris til mine kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så hvis du skal have fikset en rude, så ring til Sode.  

Udført af
Firma:
Glarmester Sode
CVR:
39651270
Sted:
Ellekildehavevej 39 , 3140
Email
kontakt@glarmestersode.dk
Profil:
Klik her
Telefon:
42959409

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.