7 anbefalinger

5 / 5    7 anbefalinger

LD Træ & Byg

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

Har du brug for en fagligt stærk fagmand til at indgå i et samarbejde, hvor fokus er at levere gode resultater til gode priser, så er det LD Træ og Byg, du skal kontakte. Jeg har mange års erfaring i branchen, og det gør mig til en værdifuld samarbejdspartner, når du søger at få løst dine projekter og få det bedst mulige resultat, nemt, hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

 

Hvad kan LD Træ og Byg tilbyde dig?

I 2003 startede jeg, Lennart Denker, firmaet LD Træ og Byg for at tilbyde mine kunder den bedste service og håndværk, når de skulle have udført deres boligprojekter. Jeg sætter en ære i at levere fagligt godt håndværk, der lever op til de højeste standarder og krav, og som samtidig indfrier mine kunders ønsker og behov hver gang.

 

Jeg tilbyder bl.a. min hjælp til:

  • Gulvlægning
  • Montering af døre og vinduer  
  • Porte og garager
  • Taglægning
  • Nedrivning og opbrydning
  • Nybyg

 

Når jeg indgår i et samarbejde med en kunde, er det vigtig for mig at mine kunder føler sig hørt og forstået. Derfor bruger jeg gerne lidt ekstra tid i starten, hvor vi kan gå i dybden med projektet og udarbejde en plan for, hvad der skal foretages, for at vi kan komme i mål. Jeg hjælper og rådgiver gerne omkring valg af materialer og de løsninger der måtte være for udførelsen af opgaven.

 

Skal jeg løse dine boligprojekter?

Har du lyst til at få besøg af en fagmand, der brænder for sit arbejde, så er det LD Træ og Byg, du skal bestille. Fra min adresse i Bjæverskov kører jeg til kunder på det meste af Sjælland og hjælper dem med de opgaver, de måtte søge hjælp til at få løst. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.  

 
Udført af
Firma:
LD Træ & Byg
CVR:
27326943
Sted:
Druestrupvej 6 , 4632
Email
ldenker@gmail.com
Profil:
Klik her
Telefon:
20677569

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.