9 anbefalinger

4,9 / 5    9 anbefalinger

MP Kristensen Murer & Anlæg

Hver måned kårer vi månedens håndværker. Kåringen er baseret på den forgangne måneds anbefalinger på Håndværker.dk og offentliggøres den 15. hver måned.

Lad MP Kristensen Murer & Anlæg stå for dine opgaver og få et resultat i høj kvalitet. Med flere års erfaring i branchen er jeg, Martin Peter Kristensen, rutineret inden for mange typer af opgaver, der gør mig stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver.

 

Vil du have en kvalitetsløsning?

Når du bestiller MP Kristensen Murer & Anlæg til at varetage dine opgaver, er du garanteret et flot og holdbart resultat. Jeg benytter mig af kvalitetsprodukter, der forbedrer løsningen og dermed giver et resultat, du kan være tilfreds med. Jeg forsøger altid at rådgive og hjælpe mine kunder på bedst mulig vis, så vi sammen kan finde den løsning, der bedst opfylder behov og krav. Under hele processen holder jeg dig opdateret om byggeriets fremgang, så du altid ved, hvor langt jeg er, og om der evt. er behov for justeringer.

 

Jeg kan hjælpe med udførelsen af:

  • Badeværelser
  • Garager og carporte
  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Murerarbejde inde og ude
  • Nybyg, tilbygninger og udestuer
  • Renovering
  • Belægningsarbejde
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning

 

Jeg tilbyder alle mine services til konkurrencedygtige priser, uden at det forringer kvaliteten. For mig er det vigtigste at skabe gode og trygge rammer, hvor vi fra starten er ærlige omkring byggeriet. Jeg er derfor altid åben med alt fra priser til de nødvendige opgaver, der skal udføres, så du undgår ubehagelige overraskelser undervejs. Det mener jeg skaber det bedste samarbejde og dermed også de bedste resultater.

 

Altid personlig betjening

Har du lyst til at få en kompetent samarbejdspartner til at varetage dine opgaver, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg står klar til at rykke ud fra min adresse i Slagelse, hvorfra jeg kører til kunder på hele Sjælland. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud på dine opgaver.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
Udført af
Firma:
MP Kristensen Murer & Anlæg
CVR:
34125287
Sted:
vestensøevej 2 , 4200
Email
m.p.k.murer@gmail.com
Profil:
Klik her
Telefon:
42504439

Pointsystem for 2018:

Kåringen af månedens håndværker er baseret på dette pointsystem: En anbefaling på 5 giver 35 point, 4 giver 20 point, 3 giver 10 point, 2 giver -10 point og 1 giver -20 point. Ved pointlighed er det den, som har flest anbefalinger på 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået flest 5-stjernet anbefalinger de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde to måneder i træk.

Pointsystem for 2019:

Kåringen af månedens håndværker i 2019 er baseret på dette system: Den håndværker med den højeste gennemsnitlige anbefalingsscore den pågældende måned vinder. Ved lighed mellem 2 eller flere håndværkere, er det den, som har flest anbefalinger med scoren 5 i den forgangne måned som vinder og er det stadig lige, kigges der på hvem som ikke har vundet før. Findes der heller ikke en afgørelse her, så ser vi på, hvem der har fået scoren 5 flest gange de sidste 3 måneder. Vi gør opmærksom på at den samme håndværker ikke kan vinde mere end 1 gang hvert halvår.