Kloakmester i Århus

Velkommen til siden om kloakmester i Århus. Her vil du kunne finde en lokal kloakmester i Århus, blive klogere på hvilke opgaver en kloakmester typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en kloakmester og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Hagen Hus Og Have Service

24 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2015

Profilbillede

Kloakmesteren i Odder ApS

25 km fra Århus

Ansatte 10

Etableret 2001

Profilbillede

Engholm Entreprenør

31 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2018

Profilbillede

KnudsmindeKloak

34 km fra Århus

Ansatte 0

Profilbillede

Molte & Far

38 km fra Århus

Ansatte 5

  26 anbefalinger

Etableret 1979

Profilbillede

Henrik Hedegård

41 km fra Århus

Ansatte 2

Etableret 2014

Profilbillede

TVA Kloak & Rottesikring IVS

41 km fra Århus

Ansatte 3

Etableret 2018

Profilbillede

Entreprenør Bs Kristiansen

42 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2013

Profilbillede

Brdr. Kempel ApS

44 km fra Århus

Ansatte 10

  28 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Entreprenørfirmaet Jørgen Skov ApS, Aut. Kloakmester

54 km fra Århus

Ansatte 15

  17 anbefalinger

Etableret 2006

Profilbillede

FK Anlæg ApS

118 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2019

Profilbillede

Kloakservice Syd IVS

131 km fra Århus

Ansatte 1

  3 anbefalinger

Etableret 2019

Profilbillede

Himmerlands Kloakmester ApS

61 km fra Århus

Ansatte 3

Etableret 2006

Profilbillede

Kloakmesterfyn Ivs

84 km fra Århus

Ansatte 2

Etableret 2017

Profilbillede

Entreprenør Bjarne Korsdal Nielsen ApS

116 km fra Århus

Ansatte 2

  7 anbefalinger

Etableret 2013

Hvilke opgaver kan en kloakmester hjælpe med?

En faglært kloakmester i Århus vil kunne klare alle dine problemer med kloakken – bl.a. ved at foretage en kloakrensning – og herudover kan en kloakmester tilbyde masser af professionel vejledning og rådgivning, så I sammen kan finde frem til den mest effektive samt sikre løsning for dig. En erfaren kloakmeter vil således kunne varetage et bredt felt af arbejdsopgaver, når det gælder kloakker, og herudover løser vedkommende både store såvel som små opgaver, og du kan derfor både få hjælp til de mest simple opgaver, men også de mere komplicerede.

Tv-inspektion

Tv-inspektion er blandt de mest gængse opgaver for en kloakmester, og dette giver dig mulighed for at få klar besked, uden at vedkommende behøver at grave hele din have op. Har du eksempelvis brug for at få tjekket en brønd eller kloakledning, vil en kloakmester med sin specialbygget tv-vogn hurtigt kunne være behjælpelig. En anden fordel ved tv-inspektion er, at hele forløbet bliver lagret i en computer, og du vil på den måde kunne få en udførlig rapport af arbejdsopgaven. Herudover har du både mulighed for at kontakte kloakmesteren akut eller indlede et længere samarbejde, hvor han løbende kontrollerer dine kloakker – det vil helt sikkert kunne betale sig i længden, eftersom det er meget billigere at udbedre skader, før de får lov til at udvikle sig.

Rotteproblemer i Århus

Man kan ikke komme udenom, at der er rotter i Århus, og det er som meget bekendt skadedyr, der kan føre flere alvorlige sygdomme med sig samt forvolde dyre skader. Det er derfor meget vigtigt, at gøre noget ved det, såfremt du har et rotteproblem, og her vil en kloakmester ligeledes kunne hjælpe dig effektivt. Såfremt du har problemer med rotter, kan det tyde på, at der er sket et brud på kloaknettet, og det vil således være nødvendigt med en reparation. Det konkrete arbejde for kloakmesteren består som regel i, at man allerførst vil foretage en røgprøve af afløbssystemet og herefter en tv-inspektion af det pågældende kloaknet, så selve bruddet kan blive lokaliseret hurtigt. En kloakmester har som regel mange års erfaring, når det kommer til bekæmpelse af rotter, hvorfor han med garanti vil kunne hjælpe dig uanset opgavens omfang.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af kloakmester i Århus

Kunde billede

Thomas Petersen

September 2019

Afslibning og lakering
Jeg har fået slebet gulve i 3 rum. Der er tale om ældre egeplankegulve, hvor det ene rum har haft linoleum på i mere end 15 år. Gulvene har fået nyt liv efter behandlingen, og jeg er utrolig glad for resultatet. Prisen var utrolig konkurrencedygtig ift. andre tilbud, som jeg indhentede på opgaven og servicen var i top. Jeg ønskede opgaven klaret hurtigst muligt, hvilket var helt uproblematisk. Overordnet har jeg været ovenud tilfreds med Jyllands Gulvsliber.

Kunde billede

Jerichausgade

Juni 2019

Inkompetent og uduelig
Bad dem om at komme og se på vores varme vand, som er lidt ustabil i de nederste lejligheder, men egentlig fungere øverst i bygningen (fortalte dem at det kunne være en overløber i et blandingsbatteri). De skifter straks fremløbsventilen i kælderen på varmtvandsfremløbet. Dette hjælper intet, men bevirker tværtimod at det nu tager 5-10 minutter at få varmt vand på 4. - dette var ikke et problem tidligere. De kommer igen og skifter denne gang en føler på termostaten på varmeveksleren, selvom vi HAR varmt vand. Dette hjælper heller intet. Vi undersøger nu selv i ejendommen problemet og kan rimelig let konstatere at der slet ikke er flow i vort varmtvandsfremløb længere. Kontakter Claus i firmaet, der siger at han vil ringe for at aftale en tid. Det er nu over en uge siden og vores tålmodighed er udløbet og vi sidder tilbage med en regning på over kr. 3000 for nytteløst arbejde. De eneste ord der kan sættes på dette firma er uduelig og inkompetente!

Kloakmester Bloch Hansen

24 km fra Århus

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Olsgaard

24 km fra Århus

Ansatte 1

Etableret 2013