Isolatør i København

Velkommen til siden om isolatør i København. Her vil du kunne finde en lokal isolatør i København, blive klogere på hvilke opgaver en isolatør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en isolatør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Isoler Huset Aps

8 km fra København

Ansatte 4

Etableret 2014

Profilbillede

Nordisk Papirisolering ApS

8 km fra København

Ansatte 4

  28 anbefalinger

Etableret 2010

Profilbillede

Come One Group IVS

14 km fra København

Ansatte 5

Etableret 2017

Profilbillede

Andersen Isolering

34 km fra København

Ansatte 8

  2 anbefalinger

Etableret 1998

Profilbillede

isoekspert

35 km fra København

Ansatte 6

Profilbillede

A-Z ISOLERING APS (Papiruld Helsingør)

38 km fra København

Ansatte 2

  8 anbefalinger

Etableret 2010

Profilbillede

Isokvik Isolering ApS

40 km fra København

Ansatte 7

  45 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Hus og Have Eksperten ApS

44 km fra København

Ansatte 3

  4 anbefalinger

Etableret 2018

Profilbillede

Danisol Isolering

55 km fra København

Ansatte 3

  3 anbefalinger

Etableret 1973

Profilbillede

Isoexperten ApS

57 km fra København

Ansatte 2

Etableret 2017

Profilbillede

Energikonsulenterne.com Aps

57 km fra København

Ansatte 2

  33 anbefalinger

Etableret 2012

Profilbillede

Lykkebjerg Isolering

71 km fra København

Ansatte 2

  3 anbefalinger

Etableret 2010

Profilbillede

Boligservice ApS

77 km fra København

Ansatte 6

Etableret 2016

Profilbillede

Isomester.dk

95 km fra København

Ansatte 5

  15 anbefalinger

Etableret 2007

Profilbillede

Tagmaling og Isolering ApS

198 km fra København

Ansatte 1

  8 anbefalinger

Etableret 2018

Profilbillede

Papiruld Amager

9 km fra København

Ansatte 2

  6 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Brødrene Kyhl (Kyhl-isolering)

33 km fra København

Ansatte 8

  13 anbefalinger

Etableret 2008

Hvilke opgaver kan en isolatør hjælpe med?

En faglært isolatør i København vil kunne hjælpe dig med alle typer af opgaver, når det gælder isolering. Lige fra etageadskillelse og skråvægge til lofter og hulmur. En isolatør vil således kunne klare store såvel som små opgaver, og vedkommende udfører isoleringsopgaver i hele landet og sørger desuden for, at du får et optimalt samt varigt udbytte af isoleringen.
En isolatør i København vil eksempelvis kunne foretage et isoleringstjek, så vedkommende på den måde kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der kan gøres hjemme hos dig for at nedsætte jeres forbrug i husstanden.

Etageadskillelse

Etageadskillelsen er et af de steder, der ofte bliver overset, når det gælder isolering. En optimal isolering i etageadskillelsen resulterer i, at man som forbruger får mulighed for at kontrollere varmen i hele huset, og det betyder også, at varmen er lige nøjagtig dér, hvor man opholder sig mest. En isolatør vil kunne hjælpe dig med dette, og her vil arbejdet typisk foregå udefra mellem stuen og 1. sal ved skunken, og ligeledes i dækket mellem stueplan og kælder. Det konkrete arbejde består for isolatøren i at bore små huller, blæse papirisolering ind og genmontere kernen i hullet. Du opnår på den måde optimal isolering i etageadskillelsen, og det vil både kunne spare dig en masse penge på energiregningen, samtidig med at det er godt for miljøet.

Loft

Når det gælder dit loft, er der ligeledes en masse ting, en isolatør vil kunne være dig behjælpelig med. Der findes utrolig mange loftstyper, og det er netop derfor ganske vigtigt, at du sammen med en isolatør finder frem til den bedste løsning til dit hjem. Hvad mange danskere ikke er klar over er, at mange huse bygget før år 1975 typisk har mangelfuld isolering på loftet, hvilket resulterer i, at det ikke længere isolerer med fuld effekt. En isolatør vil derfor genisolere dit loft ud fra dine specifikke ønsker og behov, så du kan opnå den mest optimale løsning. Stort set det samme problem gør sig gældende ift. hulmur, hvor de fleste danske huse bygget med hulmur er med minimal isolering. I og med at energipriserne er betydeligt højere i dag, end de har været tidligere, vil en optimal isolering af hulmuren være den form for isolering, du hurtigt vil kunne aflæses positivt på din varmeregning.

Skråvægge og skunk

Det er ligeledes en isolatør, du skal have fat i, såfremt du har skråvægge derhjemme, der ikke er isoleret korrekt. Det er muligt for en isolatør at isolere skråvægge både indefra og udefra, og de fleste isolatører har mange års erfaring, når det gælder denne form for isolering, så de hurtigt vil kunne bedømme hvilken metode, der er mest egnet til dit hjem.

Endelig skal du lade isolatøren stå for arbejdet, når det kommer til efterisoleringen af en skunk i din bolig. Der findes nemlig flere former for skunke i danske huse, både lodrette og vandrette. Og såfremt du ønsker at opnå det mindst mulige energitab, skal begge typer isoleres ordentligt – der er desuden risiko for svampeangreb, hvis det ikke bliver gjort. Lad derfor en isolatør klare det, da vedkommende kender alt til de forskellige faldgruber ved denne type arbejde, og desuden er klar over, hvordan det skal gøres rigtigt.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Nanostone, København Isolering

21 km fra København

Ansatte 1

  13 anbefalinger

Vimo Isolation

31 km fra København

Ansatte 5

Etableret 2011

Druds Papirisolering

136 km fra København

Ansatte 0

  11 anbefalinger

Dansk Hulmursisolering

185 km fra København

Ansatte 1