Isolatør i Århus

Velkommen til siden om isolatør i Århus. Her vil du kunne finde en lokal isolatør i Århus, blive klogere på hvilke opgaver en isolatør typisk udfører og hente inspiration fra flotte projekter udført af denne type håndværker.Klik på en isolatør og læs anbefalinger nu.
Profilbillede

Aros Isolering

9 km fra Århus

Ansatte 1

  51 anbefalinger

Etableret 2012

Profilbillede

Bentzen Papirisolering ApS

41 km fra Århus

Ansatte 1

  28 anbefalinger

Etableret 2011

Profilbillede

Tagmaling og Isolering ApS

44 km fra Århus

Ansatte 1

  8 anbefalinger

Etableret 2018

Profilbillede

Papiruld Silkeborg

58 km fra Århus

Ansatte 5

  25 anbefalinger

Etableret 2008

Profilbillede

Midtvest Isolering

98 km fra Århus

Ansatte 1

  6 anbefalinger

Etableret 2007

Profilbillede

Jens Ove Hansen Tømrer- og Bygningssnedker ApS (Papiruld Vestjylland)

107 km fra Århus

Ansatte 2

  22 anbefalinger

Etableret 1993

Profilbillede

DN Isolering

148 km fra Århus

Ansatte 3

Etableret 2012

Profilbillede

DKC-Isolering

41 km fra Århus

Ansatte 1

  29 anbefalinger

Etableret 2012

Hvilke opgaver kan en isolatør hjælpe med?

En faglært isolatør i Århus arbejder med alt lige fra lydisolering og brandisolering til isolering af kølerum. De typiske arbejdsopgaver for en isolatør vil således være bl.a. isolering af rør, beholdere, ventilationsanlæg og lignende. Herudover foregår arbejdet både i boligbyggeri samt i industrien, og arbejdet med isolering er primært for at forhindre energispild, og isolatøren isolerer således både mod kulde- og varmetab. Som isolatør arbejder man mest med isolering af beholdere, kedelanlæg, ventilationsanlæg, rør og brandisolering.

Vær garanteret et optimalt indeklima

En isolatør udfører således mange forskelligartede opgaver, når det gælder isolering, og de mest gængse opgaver er bl.a. hulmursisolering, facadeisolering, loftisolering, efterisolering samt bygningsisolering. Det er utrolig vigtigt, at du opretholder en god og stabil isolering i din bolig, så du ikke lukker en masse varme ud, hvilket resulterer i en høj varmeregning. På den måde sikrer du desuden et godt og optimalt indeklima.

I forhold til hulmursisolering er dette særligt aktuelt for dig, der bor i et ældre hus, og i forbindelse med dette vil en isolatør kunne give dig en holdbar samt professionel løsning, som vil kunne give dig en stor besparelse på din varmeregning. Selve isoleringen foregår helt konkret ved, at isolatøren borer et hul, og sprøjter isoleringen ind, før han til sidst lukker det helt tæt igen. Selve materialevalget afhænger af den enkelte mur, og her vil isolatøren naturligvis hjælpe dig, så I i fællesskab finder frem til den bedste løsning.

Facade- og bygningsisolering

Foruden at isolere hulmuren vil en isolatør ligeledes kunne være behjælpelig ift. facadeisolering af enten fabriksbygninger, etageejendomme og private villaer. Dette arbejde består af en udvendig isolering, hvor isoleringen opsættes på ydervæggen og hernæst pudses og males bygningen, så den fremstår lige så indbydende som før. Dette er med til at bidrage til et bedre indeklima, en lavere varmeregning samt færre fugtproblemer.

Endelig er det en isolatør, du skal have fat på, såfremt du skal have hjælp til bygningsisolering, da vedkommende udfører alle former for bygningsisolering i både kontorejendomme, industribygninger og boliger. Ligegyldigt om der er tale om nybyggeri eller en ældre bygning, vil isolatøren være i stand til at opsætte lige nøjagtig den isolering, der virker allermest effektiv og som desuden lever op til samtlige krav inden for bygningsreglementet.

Få tips, viden og priseksempler her

Her kan du se udvalgte artikler, hvor du kan læse om, priser, eksperternes råd, og hvad du ellers bør vide, inden du går i gang.

Læs de nyeste anbefalinger af isolatør i Århus

Kunde billede

Jerichausgade

Juni 2019

Inkompetent og uduelig
Bad dem om at komme og se på vores varme vand, som er lidt ustabil i de nederste lejligheder, men egentlig fungere øverst i bygningen (fortalte dem at det kunne være en overløber i et blandingsbatteri). De skifter straks fremløbsventilen i kælderen på varmtvandsfremløbet. Dette hjælper intet, men bevirker tværtimod at det nu tager 5-10 minutter at få varmt vand på 4. - dette var ikke et problem tidligere. De kommer igen og skifter denne gang en føler på termostaten på varmeveksleren, selvom vi HAR varmt vand. Dette hjælper heller intet. Vi undersøger nu selv i ejendommen problemet og kan rimelig let konstatere at der slet ikke er flow i vort varmtvandsfremløb længere. Kontakter Claus i firmaet, der siger at han vil ringe for at aftale en tid. Det er nu over en uge siden og vores tålmodighed er udløbet og vi sidder tilbage med en regning på over kr. 3000 for nytteløst arbejde. De eneste ord der kan sættes på dette firma er uduelig og inkompetente!

Kunde billede

Christina Mørup Jacobsen

April 2019

Sikring af vindue
God og hurtig service. Imødekommende og samarbejdsvillige medarbejdere.

Globus Isolering ApS

17 km fra Århus

Ansatte 1

  1 anbefalinger

Midtjysk Hulmursisolering

41 km fra Århus

Ansatte 1

  3 anbefalinger

3S Energi og Isolering

48 km fra Århus

Ansatte 1

Midtjydsk Hus & HaveService

58 km fra Århus

Ansatte 1

  8 anbefalinger

Etableret 2002

Dansk Hulmursisolering

71 km fra Århus

Ansatte 1

Schrøder og Nielsen ApS

76 km fra Århus

Ansatte 1

Druds Papirisolering

87 km fra Århus

Ansatte 0

  11 anbefalinger

Øllgaard Byg ApS (Papiruldsønderjylland)

122 km fra Århus

Ansatte 1

  9 anbefalinger

Jakitek ApS

132 km fra Århus

Ansatte 4

  14 anbefalinger

Etableret 2008

LM Eriksen ApS

141 km fra Århus

Ansatte 2

  34 anbefalinger

Etableret 1980